40 MA Programe în America de Nord for 2024

MA Programe în America de Nord for 2024Filter
    • San Antonio, Statele Unite ale Americii

    Part time

    3 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Maestru on-line de la Universitatea Lacul University of Arts în consiliere este construit pe un curriculum aliniat la standardele CACREP și oferă trei specializări de carieră specifice în consiliere școlară, consiliere clinică pentru sănătate mintală sau consiliere clinică de reabilitare.

    • Fairfield, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    24 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Masteratul online în consiliere clinică pentru sănătate mintală al Universității Sacred Heart oferă abilități avansate de analiză și rezolvare a problemelor prin cursuri bazate pe dovezi predate într-o platformă de învățare online. Înrădăcinat în misiunea Sacred Heart de a pregăti studenții pentru a face diferența în comunitatea globală, programul oferă un curriculum care îndeplinește cerințele de licență ale multor state și este dezvoltat cu standardele CACREP ca bază.

    • Online USA

    La zi, Part time

    8 săptămâni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Când obțineți masterat în strategii de traumă, reziliență și auto-îngrijire de la Universitatea Concordia, St. Paul, vă veți pregăti să fiți un agent de schimbare de primă linie, cu impact pozitiv asupra vieților, cu o înțelegere fermă a efectelor traumei și a expunerii la stres toxic .

    • Harrisonburg, Statele Unite ale Americii

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    În calitate de membri ai programului de consiliere clinică în domeniul sănătății mintale al James Madison University , am format propria noastră comunitate specială de profesori, personal și studenți. Avem abilități, vârstă, clasă, sex, etnie, rasă, religie, orientare sexuală și locul nașterii, dar împărtășim o viziune comună de a îndeplini o misiune de importanță vitală și de a transforma studenții în consilieri comunitari de succes. Absolvenții noștri sunt dedicați să ofere servicii competente, grijulii și etice clienților diferiți din agenții publice, programe comunitare și practici private. Punând în practică principiile noastre, ne străduim să creăm o comunitate grijulie în care să putem prospera personal și să creștem profesional. În timp ce mulți dintre absolvenții noștri lucrează în comunitățile rurale din Valea Shenandoah din Virginia sau printre munții din Virginia de Vest, mulți alții s-au mutat pentru a servi în alte comunități din regiunea Atlanticului de mijloc și din întreaga națiune. Invităm studenții noștri să se angajeze într-un călătoria de-a lungul vieții de a explora noi posibilități, a-și perfecționa abilitățile și a rămâne proaspăt pe parcursul carierei lor. Îi încurajăm să se sprijine unul pe altul în sarcina formidabilă de a facilita procesul de schimbare în indivizi, cupluri, familii, grupuri și comunități ca consilieri profesioniști autorizați. În cele din urmă, provocăm absolvenții noștri să promoveze profesia de consiliere clinică în sănătate mintală prin servicii, cercetare, inovare, advocacy și formare.

    • Chicago, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Fii acolo pentru cei care au nevoie de tine. Dezvoltați cunoștințele și abilitățile necesare pentru a sprijini indivizii care au nevoie de consiliere pentru reabilitare.

    • Winona, Statele Unite ale Americii

    La zi

    24 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Conduceți cu compasiune. Gestionați cu grijă. Universitatea Saint Mary din Minnesota te ajută să conduci cu încredere pentru a-ți atinge obiectivele de sănătate și de servicii umane.

    • Greenville, Statele Unite ale Americii

    La zi

    5 semestre

    În campus

    Engleză

    Thiel CollegeMaster of Arts (MA) în consiliere clinică în sănătate mintală pregătește studenții să devină consilieri profesioniști licențiați (LPC) în statul Pennsylvania. Dacă sunteți un ascultător plin de compasiune și o dorință puternică de a avea un impact în viața altora, atunci ar trebui să luați în considerare o carieră în consilierea sănătății mintale.

    • Kent, Statele Unite ale Americii

    La zi

    În campus

    • San Francisco, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    2 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Un MA pentru aspiranți la practicieni integrativi în sănătate, manageri de wellness și antrenori de sănătate. Masterul nostru hibrid online în Studii Integrative de Sănătate pregătește studenții să devină lideri în domeniile în expansiune ale sănătății integrative, a sănătății personale și a promovării sănătății. Învățăm o abordare individualizată centrată pe client a coachingului în domeniul sănătății, combinând un model de persoană întreagă cu strategii și practici bazate pe dovezi. Prin concentrarea pe instrumente integrative, cum ar fi nutriția alimentelor integrale, gestionarea stresului, fitness, terapii complementare, atenție și neurobiologie interpersonală, absolvenții noștri furnizează cunoștințele, practicile și resursele sensibile din punct de vedere cultural necesare pentru a promova sănătatea și bunăstarea persoanelor și a comunităților.

    • Youngstown, Statele Unite ale Americii

    La zi

    În campus

    Engleză

    Master of Arts în gerontologie este unul dintre cele mai noi programe de studii Youngstown State University. Cu un accent interdisciplinar solid pe epidemiologie socială și îmbătrânirea, programul diferă

    • San Francisco, Statele Unite ale Americii
    • San Jose, Statele Unite ale Americii
    • + 2 more

    La zi, Part time

    7 semestre

    În campus

    Engleză

    Programul de masterat în Psihologie Consiliere cu o concentrare în Terapie de căsătorie și familie (MFT) pregătește studenții pentru a fi relații sociale și culturale de relație și terapeuți de familie și consilieri de sănătate mintală.

    • New York, Statele Unite ale Americii

    La zi

    6 ani

    În campus

    Engleză

    O diplomă post-profesională, cu o concentrare în fiziopatie, acest MA antrenează experți PT pentru a-și dezvolta abilitățile de a gândi științific. În calitate de student, veți dezvolta abilități de cercetare clinică puternice și instrumentele care vă vor ajuta să îmbunătățiți controlul motor al pacienților și învățarea motorie.

    • Los Angeles, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    12 Luni

    Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză

    Pe măsură ce milioane de adulți intră în ultimii ani, nevoia de medii de viață inovatoare și de susținere reprezintă o oportunitate imensă de afaceri. Un master în Arte în administrarea îngrijirilor pe termen lung de la USC Leonard Davis vă pregătește pentru roluri de conducere pentru a satisface această cerere în creștere.

    • San Diego, Statele Unite ale Americii

    Engleză

    Tu ești cel la care apelezi oamenii pentru sfaturi. Auzi ce vorbește inima. Este timpul să dezvoltăm acel dar. Antrenează-te acum pentru a deveni terapeut privat, director de agenție, expert în căsătorie, antrenor de viață, director spiritual, consilier de recuperare a dependenței sau mediator de familie - pentru a-i ajuta pe ceilalți și pe tine însuți, să experimentezi o transformare durabilă.

    • Rootstown Township, Statele Unite ale Americii

    Engleză

    Pe măsură ce știința și tehnologia medicală continuă să avanseze, există o preocupare din ce în ce mai mare cu privire la responsabilitățile profesionale și etice în furnizarea de îngrijiri optime pacienților și familiilor acestora și abordarea problemelor în rândul colegilor și instituțiilor, inclusiv, dar nu limitat la: utilizarea eficientă a resurselor limitate sau limitate , dezvăluirea conflictelor de interese, echilibrarea furnizării asistenței medicale cu cercetarea clinică și dezvoltarea relațiilor terapeutice în lumina politicilor și legilor controversate de sănătate publică.