HEALTHCARESTUDIES

Cele Mai Bune Facultăți în Statele Unite ale providență în Statele Unite ale Americii 2021

Un program de licență este un studiu academic ce îi pregătește pe studenți pentru o carieră în viitor sau pentru a-și continua educația. Programele de licență pot fi completate în aproximativ trei până la cinci ani de studiu, în funcție de rezultatele studenților, dar și de cerințele fiecărui program în parte.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Providence este situat în Rhode Island, Statele Unite ale Americii. Datorită unui număr de spitale și facilități de învățământ superior economia Providence acum servicii de baza. Cultura a orasului este aceeași ca și Rhode Island cultură. "

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Sănătate în Statele Unite ale providență în Statele Unite ale Americii 2021

rezultate găsite Filter

Concentrația de licență în sănătate publică

Brown University School of Public Health
Licenţă
Engleză

Concentrarea în sănătatea publică examinează tiparele și explicațiile pentru sănătatea și bolile populației, politica de sănătate, aspectele interculturale și internaționale a ...

Citeste mai mult