HEALTHCARESTUDIES

Cele Mai Bune Facultăți în Statele Unite ale Worcester în Statele Unite ale Americii 2020/2021

Un program de licență este un program de învățământ superior care poate fi terminat în aproximativ patru ani de studiu. Multe programe de licență sunt oferite personal, dar și online, astfel ca studenții care locuiesc departe sau cei care nu pot participa la școală cu normă întreagă să poată de asemenea să avanseze în învățământ.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Worcester este un oraș colegiu istoric din Massachusetts. Orasul este acasa, la mai multe universități care se specializează în medicina, psihologie și științe farmaceutice. Bariera lingvistică nu este o problemă, deoarece există diferite instituții care oferă cursuri de limbă.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Sănătate în Statele Unite ale Worcester în Statele Unite ale Americii 2020/2021

rezultate găsite Filter

Licențiat în Științe Medicale

Assumption University
Licenţă
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

Assumption University Health Sciences Programul e pregătește studenții pentru o gamă largă de oportunități de carieră în domeniul tot mai mare de asistenta medicala, cu aplica ...

Citeste mai mult