HEALTHCARESTUDIES

Facultăți Part time de Top în Statele Unite ale Sf. Nor în Statele Unite ale Americii 2021

Un program de licență durează patru ani și le permite studenților să își aleagă specializarea sau domeniul de studiu. Multe școli oferă opțiuni se studiu part time astfel ca studenții care sunt ocupați cu muncă sau familia să poată obține de asemenea o diplomă de licență.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

St Cloud este un oraș în centrul Minnesota care a dezvoltat de-a lungul râului Mississippi în 1800. Orasul este acum un oraș înfloritor, care este acasa, la mai multe universități care au fost situate pe o mică insulă în fluviul Mississippi.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Sănătate Part time în Statele Unite ale Sf. Nor în Statele Unite ale Americii 2021

rezultate găsite Filter

Facultatea de Științe Biomedicale

St Cloud State University
Licenţă
Sept 2021
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
4 ani
01 Iul 2021
Engleză
Campus

Studenții care studiază științele biomedicale sunt vizionari de rezolvare a problemelor. Veți construi o bază de cunoștințe și abilități în biologie, cercetarea bolilor și pro ...

Citeste mai mult