HEALTHCARESTUDIES.RO

Cele Mai Bune Facultăți în Statele Unite ale Provo în Statele Unite ale Americii 2019/2020

Un program de licență este un studiu universitar care poate fi urmat la colegii și universități din întreaga lume. Programele de licență sunt oferite în mai multe domenii diferite astfel ca studenții să își poată adapta educația la obiectivele lor de viitor.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Provo este cel mai mare oraș este județul Utah, Statele Unite ale Americii. Împreună cu alte instituții de învățământ superior din oraș este cunoscut pentru sănătate și educație în îngrijire. Lavelle Edward Stadium, centru de Marriot, Peaks Ice Arena, râul Provo și magazinele de la River Woods sunt cele mai vizitate locuri de către studenți.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Sănătate în Statele Unite ale Provo în Statele Unite ale Americii 2019/2020

rezultate găsite Filter

Burlaci în fizică asistent terapeut

Provo College
Campus La zi 121 ore Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Provo

Dacă sunteți un asistent terapeut fizic, care este gata să ia cariera ta la nivelul următor, Provo Colegiul de terapeut fizic asistent Bachelor of Science ieri poate fi potrivit pentru tine. Proiectat pentru asistenti terapeut fizic, program de finalizarea gradul de licență on-line se extinde pe baza de cunoștințe și seturi de competențe clinice, care sunt achiziționate la un program AS PTA. Cel mai bun din toate, veți avea ...