HEALTHCARESTUDIES.RO

Cele Mai Bune Facultăți în Statele Unite ale Oklahoma în Statele Unite ale Americii 2019

Un program de licență poate fi terminat în trei până la patru ani de studiu. Completarea unui program de licență le poate oferi absolvenților mai multe oportunități profesionale și șansa de a câștiga mai mulți bani de-a lungul carierei.

Statele Unite ale Americii rămâne cea mai populară destinație din lume pentru studenții internaționali. Universitățile din SUA domina clasamentul mondial și a țării oferă, de asemenea, o mare varietate de locuri de studii interesante. Sistemele Universitatea de Stat sunt parțial subvenționate de către guvernele de stat, și poate avea mai multe campusuri răspândit în jurul valorii de stat, cu sute de mii de studenți.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Sănătate în Statele Unite ale Oklahoma în Statele Unite ale Americii 2019

rezultate găsite Filter

De licență în domeniul sănătății și performanței umane

Northeastern State University
Campus Part time 4 găsește juris doctor Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Tahlequah Muskogee Broken Arrow + 2 mai mult

Scopul acestui program este de a facilita dezvoltarea profesională continuă de a practica profesioniștilor din domeniul sănătății și profesori de educație fizică.

Facultatea de Nursing

McGovern Education Group
Campus La zi 4 anii Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Oklahoma City

Bachelor of Nursing (BSN) este o diplomă de licență de patru ani în știință și principiile de asistență medicală. Cursul include subiecte precum asistenta medicala, cercetare, leadership si stiinte conexe care informeaza practica asistentei medicale.

Licențiat al Administrației de Sănătate

McGovern Education Group
Campus La zi 4 anii Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Oklahoma City

O diplomă de licență a administrației medicale este o diplomă de licență de patru ani destinată studenților care doresc să urmeze o carieră implicată în operațiunile de afaceri ale instituțiilor medicale.

Gradul de informare în domeniul sănătății

Southwestern Oklahoma State University
Campus Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Weatherford

Combinând cunoștințele din domeniul computerelor, vocabularului medical, științelor medicale, eticii, cerințelor legale, managementului și afacerilor, profesionistul HIM dezvoltă sisteme care sprijină îngrijirea pacienților, cercetarea medicală, planificarea sănătății, asistența medicală, sistemele de evaluare și rambursarea financiară pentru instituția medicală.

Nursing Degrees

Southwestern Oklahoma State University
Campus Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Weatherford

Bine ați venit la Școala de Nursing, în cazul în care ne străduim să educăm absolvenți care alăptează pentru a satisface cererea de practică profesională.