HEALTHCARESTUDIES

Cele Mai Bune Facultăți în Statele Unite ale Tahlequah în Statele Unite ale Americii 2020/2021

Un program de licență durează patru ani și le permite studenților să își aleagă specializarea sau domeniul de studiu. Multe școli oferă opțiuni se studiu part time astfel ca studenții care sunt ocupați cu muncă sau familia să poată obține de asemenea o diplomă de licență.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Tahlequah Oklahoma a fost fondat inițial ca fiind capitala națiunii Cherokee pe teritoriul indian. Cu toate acestea, după ce Oklahoma a fost vândut, Tahlequah a luat pe un rol nou ca un oraș colegiu înfloritoare.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Sănătate în Statele Unite ale Tahlequah în Statele Unite ale Americii 2020/2021

rezultate găsite Filter

De licență în domeniul sănătății și performanței umane

Northeastern State University
Licenţă
<
Frecvență redusă
Engleză
Campus

Scopul acestui program este de a facilita dezvoltarea profesională continuă de a practica profesioniștilor din domeniul sănătății și profesori de educație fizică.

Citeste mai mult