HEALTHCARESTUDIES

Cele Mai Bune Facultăți în Statele Unite ale Muskogee în Statele Unite ale Americii 2020/2021

Un program de licență este un program de învățământ superior care poate fi terminat în aproximativ patru ani de studiu. Multe programe de licență sunt oferite personal, dar și online, astfel ca studenții care locuiesc departe sau cei care nu pot participa la școală cu normă întreagă să poată de asemenea să avanseze în învățământ.

Educația în Statele Unite este asigurată în principal de sectorul public, cu controlul și finanțarea provenind de la trei niveluri: de stat, locale și federale, în această ordine.Cerințele comune pentru a studia la un nivel de învățământ superior din Statele Unite va include eseu de admitere (de asemenea, cunoscut sub numele de declarația de scop sau de ordin personal), foaia matricolă, recomandare / scrisori de referință, limba teste

Muskogee este situat în statul Oklahoma, SUA. Comercianții francezi sunt de a fi primii colonisti din oraș în 1806. Orasul este o casă de patru instituții de învățămînt superior, care au un rang înalt, printre alte universități / colaje ale statului.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Sănătate în Statele Unite ale Muskogee în Statele Unite ale Americii 2020/2021

rezultate găsite Filter

De licență în domeniul sănătății și performanței umane

Northeastern State University
Licenţă
<
Frecvență redusă
Engleză
Campus

Scopul acestui program este de a facilita dezvoltarea profesională continuă de a practica profesioniștilor din domeniul sănătății și profesori de educație fizică.

Citeste mai mult