HEALTHCARESTUDIES.RO

Cele Mai Bune Facultăți în Statele Unite ale Greenville în Statele Unite ale Americii 2019

Un program de licență durează patru ani și le permite studenților să își aleagă specializarea sau domeniul de studiu. Multe școli oferă opțiuni se studiu part time astfel ca studenții care sunt ocupați cu muncă sau familia să poată obține de asemenea o diplomă de licență.

Statele Unite ale Americii rămâne cea mai populară destinație din lume pentru studenții internaționali. Universitățile din SUA domina clasamentul mondial și a țării oferă, de asemenea, o mare varietate de locuri de studii interesante. Sistemele Universitatea de Stat sunt parțial subvenționate de către guvernele de stat, și poate avea mai multe campusuri răspândit în jurul valorii de stat, cu sute de mii de studenți.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Sănătate în Statele Unite ale Greenville în Statele Unite ale Americii 2019

rezultate găsite Filter

Bachelor în Pre Med (accent biologic)

Greenville University
Campus La zi 3 anii August 2019 Statele Unite ale Americii Greenville

Biologia majoră pregătește studenții pentru cariere în profesiile medicale, alimente și controlul calității, farmaceutice, domeniul mediului, cercetare biologică și multe altele.