HEALTHCARESTUDIES

Cele Mai Bune Facultăți în Statele Unite ale Honolulu în Statele Unite ale Americii 2021

Un program de licență este un studiu universitar care poate fi urmat la colegii și universități din întreaga lume. Programele de licență sunt oferite în mai multe domenii diferite astfel ca studenții să își poată adapta educația la obiectivele lor de viitor.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Manoa este în cartierul interne de Honolulu, Hawaii. Aproape fiecare turist din lumea știe despre Hawaii. Manoa este un oras bogat vegetație care primesc aproape de ploaie în fiecare zi, acesta este motivul din cauza care cele mai multe dintre echipele universitare includ curcubeu în numele sau sloganul. Datorită frumusetea naturala si aer proaspat orașul este văzută ca un loc sănătos de a medita.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Sănătate în Statele Unite ale Honolulu în Statele Unite ale Americii 2021

rezultate găsite Filter

Licențiat în Științe Holistice ale Sănătății

Quantum University
Licenţă
Sept 2021
Engleză
Online

Acest program de diplomă oferă o bază pentru înțelegerea conceptelor de sănătate holistică implementate cu diversele modalități asociate cu înțelegerea fizicii cuantice: aroma ...

Citeste mai mult