HEALTHCARESTUDIES.RO

Cele Mai Bune Facultăți în Statele Unite ale Columbus în Statele Unite ale Americii 2019

Un program de licență durează patru ani și le permite studenților să își aleagă specializarea sau domeniul de studiu. Multe școli oferă opțiuni se studiu part time astfel ca studenții care sunt ocupați cu muncă sau familia să poată obține de asemenea o diplomă de licență.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Columbus, Ohio este statul cel mai ocupat locul 4 în America. Ea are o economie de bogat și cel mai mare întemeierea lumii de cercetare privat. Există 2 colegiile publice dintre care una are cel mai mare campus din SUA

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Sănătate în Statele Unite ale Columbus în Statele Unite ale Americii 2019

rezultate găsite Filter

Bachelor Farmaceutic de Afaceri

Ohio Northern University
Campus La zi Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Columbus

Cu acest majore, vă veți împărți timpul între cursurile de sănătate din Getty College of Arts

Bachelor Farmacie

Ohio Northern University
Campus La zi 6 ani Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Columbus

Ne mândrim cu un program direct de intrare (0-6) PharmD - unul din doar șapte în țară. Asta înseamnă că ești admis la programul de farmacie în prima zi. Fără așteptare, fără cercuri, fără refuzuri după ce ați investit mai mulți ani de cursuri la facultate. Vei deveni un farmacist în curs de formare din momentul în care vei ajunge în campus.