HEALTHCARESTUDIES

Facultăți De învăţare la distanţă de Top în Statele Unite ale Florenţa în Statele Unite ale Americii 2021

Un program de licență poate fi terminat în trei până la patru ani de studiu. Completarea unui program de licență le poate oferi absolvenților mai multe oportunități profesionale și șansa de a câștiga mai mulți bani de-a lungul carierei.

Învățământul la distanță este o metodă de a oferi educație pentru studenții care nu sunt prezenți fizic în campus. Diferite studii au arătat că programele de învățământ la distanță poate fi la fel de eficient și eficace ca programele de clasă convenționale, uneori, chiar mai bine!

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Florența Carolina de Sud joacă un rol crucial în infrastructura generală a stat mai mare. Orasul a trecut de la a fi un centru agricol la un centru de sănătate și de comerț în prezent. Învățământul superior este facilitat de cele două universități publice și mână de colegii tehnice care oferă diferite programe de studii.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Sănătate De învăţare la distanţă în Statele Unite ale Florenţa în Statele Unite ale Americii 2021

1 Rezultate din Masterat, Florenţa, De învăţare la distanţă Filter

Licențiat în științe aplicate ale sănătății

University of North Alabama Anderson College of Nursing and Health Professions
Licenţă
Sept 2021
Engleză
Online

Programul Applied Health Science (AHS) va pregăti elevii să lucreze în multe cariere non-clinice în domeniul sănătății. Este conceput pentru cei care caută să lucreze în domen ...

Citeste mai mult