HEALTHCARESTUDIES

Cele Mai Bune Facultăți în Statele Unite ale Castaniu în Statele Unite ale Americii 2021

Un program de licență este un studiu universitar care poate fi urmat la colegii și universități din întreaga lume. Programele de licență sunt oferite în mai multe domenii diferite astfel ca studenții să își poată adapta educația la obiectivele lor de viitor.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Auburn University este, probabil, cel mai recunoscut Universitatea din Auburn. Există, de asemenea, Centrul Național pentru Tehnologie Asfalt, Institutul Ludwig von Mises și Colegiul Yarborough.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Sănătate în Statele Unite ale Castaniu în Statele Unite ale Americii 2021

rezultate găsite Filter

Licență de asistență medicală

Green River College
Licenţă
<
Normă întreagă
<
2&nbsp;-&nbsp;4 ani
Engleză
Campus

Acest grad este proiectat pentru a îndeplini cerințele de distribuție la universități de stat în Washington, prin îndeplinirea cerințelor generale luate de Bobocilor și sophom ...

Citeste mai mult