HEALTHCARESTUDIES.RO

Cele Mai Bune Facultăți în Statele Unite ale Auburn în Statele Unite ale Americii 2019

Un program de licență este un studiu academic ce îi pregătește pe studenți pentru o carieră în viitor sau pentru a-și continua educația. Programele de licență pot fi completate în aproximativ trei până la cinci ani de studiu, în funcție de rezultatele studenților, dar și de cerințele fiecărui program în parte.

Educația în Statele Unite este asigurată în principal de sectorul public, cu controlul și finanțarea provenind de la trei niveluri: de stat, locale și federale, în această ordine.Cerințele comune pentru a studia la un nivel de învățământ superior din Statele Unite va include eseu de admitere (de asemenea, cunoscut sub numele de declarația de scop sau de ordin personal), foaia matricolă, recomandare / scrisori de referință, limba teste

Auburn University este, probabil, cel mai recunoscut Universitatea din Auburn. Există, de asemenea, Centrul Național pentru Tehnologie Asfalt, Institutul Ludwig von Mises și Colegiul Yarborough.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Sănătate în Statele Unite ale Auburn în Statele Unite ale Americii 2019

rezultate găsite Filter

Licență de asistență medicală

Green River College
Campus La zi 2 - 4 ani Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Auburn

Acest grad este proiectat pentru a îndeplini cerințele de distribuție la universități de stat în Washington, prin îndeplinirea cerințelor generale luate de Bobocilor și sophomores.