HEALTHCARESTUDIES.RO

Cele Mai Bune Facultăți în Statele Unite ale Auburn în Statele Unite ale Americii 2019

Un program de licență este un studiu academic ce îi pregătește pe studenți pentru o carieră în viitor sau pentru a-și continua educația. Programele de licență pot fi completate în aproximativ trei până la cinci ani de studiu, în funcție de rezultatele studenților, dar și de cerințele fiecărui program în parte.

Statele Unite ale Americii rămâne cea mai populară destinație din lume pentru studenții internaționali. Universitățile din SUA domina clasamentul mondial și a țării oferă, de asemenea, o mare varietate de locuri de studii interesante. Sistemele Universitatea de Stat sunt parțial subvenționate de către guvernele de stat, și poate avea mai multe campusuri răspândit în jurul valorii de stat, cu sute de mii de studenți.

Auburn University este, probabil, cel mai recunoscut Universitatea din Auburn. Există, de asemenea, Centrul Național pentru Tehnologie Asfalt, Institutul Ludwig von Mises și Colegiul Yarborough.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Sănătate în Statele Unite ale Auburn în Statele Unite ale Americii 2019

rezultate găsite Filter

Licență de asistență medicală

Green River College
Campus La zi 2 - 4 anii Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Auburn

Acest grad este proiectat pentru a îndeplini cerințele de distribuție la universități de stat în Washington, prin îndeplinirea cerințelor generale luate de Bobocilor și sophomores.