HEALTHCARESTUDIES.RO

Cele Mai Bune Facultăți in Istanbul în Turcia 2019

Un program de licență poate fi terminat în trei până la patru ani de studiu. Completarea unui program de licență le poate oferi absolvenților mai multe oportunități profesionale și șansa de a câștiga mai mulți bani de-a lungul carierei.

Turcia, oficial Republica Turcia, este o țară transcontinentale, situate mai ales în Anatolia din Asia de Vest și de Est Tracia din Europa de Sud-Est. Multe universități turcești (atât publice, cât și private) participă la programele pan-europene de schimb de studenți (Socrates, Erasmus, și altele asemenea). Unele au, de asemenea, acorduri cu universități non-europene, de asemenea.

Besiktas este situat la Bosfor, ca unul dintre cartiere din Istanbul. Ea are o istorie lungă, începând înainte de perioada bizantină, și atunci când vine vorba de educatie, un campus de la Universitatea Bahcesehir se află acolo, împreună cu Universitatea Hacettepe.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Sănătate in Istanbul în Turcia 2019

rezultate găsite Filter

Facultatea de Medicina

Okan University
Campus La zi Septembrie 2019 Turcia Istanbul

Universitatea Okan, Facultatea de Medicină este mândru de a oferi educatie medicala îmbunătățită în Campus sa Tuzla cu sediul in Istanbul, Turcia.

Licențiat în medicină

Koc University - Istanbul Turkey
Campus La zi 6 ani Septembrie 2020 Turcia Istanbul

Scoala de Medicina a fondat cu scopul de a introduce o perspectiva noua si diferita asupra educatiei medicale, cu facultatea sa distincta, prioritizeaza cercetarea, productia de cunoastere, servind sanatatea publica, educand viitorii lideri in medicina si devenind un institut de educatie si sanatate in univers standarde.

Licențiat în Fizioterapie și Reabilitare

Bahcesehir University
Campus La zi 8 semestre Septembrie 2019 Turcia Istanbul

Scopul Programului de Fizioterapie și Reabilitare este de a educa profesioniștii din domeniul sănătății care pot planifica și implementa intervențiile fizice și programele de reabilitare necesare dezvoltării de către un medic după diagnosticare pentru pacientul care a devenit invalid congenital sau mai târziu din orice motiv .

Licențiat în Inginerie biomedicală

Bahcesehir University
Campus La zi 8 semestre Septembrie 2019 Turcia Istanbul

Inginerii găsesc o soluție pentru o anumită problemă sau pentru a satisface o cerință a unui produs tangibil (mașini, echipamente, sisteme sau procese). Un inginer proiectează, construiește, operează, examinează produsul și comportamentul în condiții de operare diferite pentru a-l îmbunătăți și dezvolta.