HEALTHCARESTUDIES.RO

Cele Mai Bune Facultăți in Gaziantep în Turcia 2019

Un program de licență este un studiu academic ce îi pregătește pe studenți pentru o carieră în viitor sau pentru a-și continua educația. Programele de licență pot fi completate în aproximativ trei până la cinci ani de studiu, în funcție de rezultatele studenților, dar și de cerințele fiecărui program în parte.

Universitățile din Turcia furnizează fie doi sau patru ani de învățământ pentru studii universitare, în timp ce programele de studii postuniversitare trecut un minim de doi ani. Există în jur de 820 de instituții de învățământ superior din Turcia, inclusiv 76 de universități cu un numărului de studenți total de peste 1 milion. Calitatea educației în universitățile turcești variază foarte mult, unele de învățământ și facilități pe picior de egalitate cu școlile de renume internațional.

Gaziantep este orașul cu o istorie lungă, deoarece este una dintre cele mai vechi orase locuite continuu pe Pamant, datand de la 3650 î.Hr.. Există două public și o universitate privată.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Sănătate in Gaziantep în Turcia 2019

rezultate găsite Filter

Licențiat în asistență medicală

Hasan Kalyoncu University
Campus La zi 4 ani Înscriere Deschisă Turcia Gaziantep

Programele de licență în studiul Nursing program de teorie, de cercetare, practica clinică și de servicii comunitare. Dedicate la cele mai înalte standarde profesionale, aceste programe vă vor insufla o apreciere pentru diversitatea culturală și o înțelegere a diferitelor aplicații ale asistenței medicale într-o gamă largă de setări.

Licențiat în Fizioterapie și Reabilitare

Hasan Kalyoncu University
Campus La zi 4 ani Septembrie 2019 Turcia Gaziantep

Ca absolvent al programului de fizioterapie și reabilitare, veți avea cunoștințe aprofundate despre bolile și leziunile sistemului musculo-scheletic și alte mecanisme de afectare a sănătății.