Filter
Licenţă
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Facultăți de Top în Traditional Medicine 2019

Grade universitare de licență servi ca introducere la o anumită zonă de interes școlar. Acest demers patru ani pregătește studenții pentru carierele lor și pot servi ca o piatră de temelie pentru un program de absolvent.

Deci, ce este un Bachelor in medicina traditionala chineza? Un grad fundamentale în medicina chineză poate asigura elevii sunt bine echipate cu cunoștințe de știința și arta de a identifica, diagnosticarea și tratarea pacientilor intr-un mod tradițională chineză. Studenții sunt adesea necesare pentru a învăța atât baza teoretică și conceptual pentru acest stil de practicarea, precum și căile științifice și fiziologice ale organismului.

Beneficiile de a atinge o diplomă în studii tradițională medicina chineza sunt prea abundente pentru a conta. Absolvenții nu deveni bine versat în cultura și filozofia chineză, dar, de asemenea, să învețe arta antica a ceea ce este, probabil, cel mai vechi sistem de medicina din lume, cea care este, de asemenea confruntă cu o renaștere majoră în popularitate.

Când vine vorba de costul, taxele de școlarizare și cheltuielile vor fi stabilite de către școală pe care o alegeți. Pretul unui Bachelor in grad medicina traditionala chineza variază foarte mult, dar beneficiile de gradul de multe ori mai mari decât.

Cei care și-au terminat de grade lor inițiale în medicina chineză se poate aștepta pentru a merge fie pe un program educațional mai avansat sau începe să lucreze în cariera lor ca un specialist, cercetător, sau clinician la un anumit nivel. Cei care doresc să practice medicina tradițională chineză ca un practicant va fi cel mai probabil bine pregătiți pentru școală medicală din China, cu gradul lor, și pot avea succes pe masura ce progreseaza.

Dacă vă doresc să afle mai multe despre numărul de școli din întreaga lume, care oferă o diplomă în medicina tradițională chineză, ați ajuns la locul potrivit. Pentru a afla mai multe, căutați pentru programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Traditional Medicine

Irish College of Traditional Chinese Medicine

Daca vrei sa fi un "Practitioner Superior" de Acupunctura TCM, posibilitatea de a utiliza Acupunctura nu numai pentru a atenua sau chiar vindeca, boli actuale, dar, de as ... [+]

Licentiat în medicina tradițională chineză

Daca vrei sa fi un "Practitioner Superior" de Acupunctura TCM, posibilitatea de a utiliza Acupunctura nu numai pentru a atenua sau chiar vindeca, boli actuale, dar, de asemenea, pentru a ajuta un client să fie echipate mai bine pentru a preveni boala în viitor de la care apar, apoi LIC. TCM este cursul pentru tine.

Dacă doriți să devină un specialist in acupunctura TCM posibilitatea de a asista clientii sănătoase de a rămâne în acest fel, și chiar a spori propria lor sănătate, atunci acest program de formare cuprinzător (care oferă mai mult decât doar "Acupunctura" Training, fiind bazat pe medicina clasic chinez) permite practicantului să folosească o gamă completă de instrumente de diagnosticare și TCM terapeutice pentru a atinge aceste scopuri.... [-]

Irlanda Dublin
October 2019
Part time
3 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză