Filter
Licenţă
Thailanda Nakhon Nayok Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Cele Mai Bune Facultăți în Statele Unite ale Nakhon Nayok în Thailanda 2019

Un program de licență poate fi terminat în trei până la patru ani de studiu. Completarea unui program de licență le poate oferi absolvenților mai multe oportunități profesionale și șansa de a câștiga mai mulți bani de-a lungul carierei.

Thailanda (ประเทศไทย), oficial Regatul Thailanda (ราช อาณาจักร ไทย), este o țară în Asia de Sud-Est, cu coaste de pe Marea Andaman si Golful Thailandei. Capitala Bangkok este la începutul mulți vizitatori "itinerare, și în timp ce un oras modern, are un bogat patrimoniu cultural.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Sănătate în Statele Unite ale Nakhon Nayok în Thailanda 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Thailanda
Nakhon Nayok
Tip de studiu
Ritm
St. Theresa International College

Burlaci noastre de program de Nursing Science vă va da posibilitatea de a lua deciziile corecte pentru îmbunătățirea stării de sănătate a pacienților. Programul va ajuta ... [+]

Ai o pasiune pentru a salva vieți?

Nostru Burlaci de Nursing Science program vă va permite acestora să ia deciziile corecte pentru îmbunătățirea stării de sănătate a pacienților. Programul va ajuta să dobândească toate abilitățile necesare pentru a ghida, de sprijin, tratarea și reabilitarea pacienților pe care îi serviți. Fiind unul dintre programele mai longevive la St Theresa International College, veti avea posibilitatea de a învăța de la facultatea noastră de bine cu experiență și bine-renume într-un mediu cu adevarat inspirat.

Ce voi învăța? Programul este conceput pentru a pregăti asistente medicale pentru o varietate de setări de asistență medicală - de la spitale și clinici, la cabinete private și agenții comunitare. Ea va ajuta să dobândească cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a aduce contributii semnificative la profesia de asistență medicală, în scopul de a atinge starea de sănătate optimă a populației. ... [-]
Thailanda Nakhon Nayok
Iunie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză