HEALTHCARESTUDIES.RO

Cele Mai Bune Facultăți în Statele Unite ale Lak Hok în Thailanda 2019

Un program de licență este un studiu universitar care poate fi urmat la colegii și universități din întreaga lume. Programele de licență sunt oferite în mai multe domenii diferite astfel ca studenții să își poată adapta educația la obiectivele lor de viitor.

Thailanda, oficial Regatul Thailanda, cunoscut anterior ca Siam, este o țară situată în centrul peninsulei Indochina din Asia de Sud-Est. Plaje și insule Thailanda 's atrag milioane de vizitatori în fiecare an, de pe tot globul. Oricine cu un grad de patru ani pot obține locuri de muncă ca un profesor de limba engleză în Thailanda.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Sănătate în Statele Unite ale Lak Hok în Thailanda 2019

rezultate găsite Filter

Licențiat în Inginerie Biomedicală

Rangsit University International College
Campus La zi 4 ani August 2019 Thailanda Lak Hok

Pentru a produce un licență de Inginerie în Inginerie biomedicala cu abilități în cercetare și dezvoltare în domeniul ingineriei biomedicale pentru inventarea de lucruri noi, precum și ca un proprietar de afaceri în inginerie biomedicala.

Licențiat în Științe Nursing (BNS)

Rangsit University International College
Campus La zi 4 ani August 2019 Thailanda Lak Hok

Este un program de 4 ani. Programul a fost aprobat și acreditat de către Consiliul pentru Nursing și Urbanism din Thailanda. Metodele de predare și învățare sunt efectuate în principal în limba engleză. Cu toate acestea, în timpul practicii clinice, elevii vor fi ajutați să folosească Thai pentru pacienți atunci când este necesar pentru a satisface nevoia clienților și sunt disponibile cursuri suplimentare de limbă thailandeză pentru studenții internaționali pentru a-și îmbunătăți abilitățile de limba Thai.