Facultate în Suedia

Cel Mai Bun Studiu de Licență în Suedia 2018/2019

Master

Un program de licență este un program avansat care durează de obicei în jur de patru ani de studiu. Cunoștințele și instruirea primite de studenți în timpul studiilor pot duce la oportunități profesionale incredibile după absolvire.

Suedia (Sverige) este cea mai mare din țările nordice, cu o populație de aproximativ 9,5 milioane. Se învecinează cu Norvegia și Finlanda și este conectat la Danemarca prin podul de Öresund (Öresundsbron). Suedia are o tradiție puternică de a fi o țară deschisă, dar discret.

Contactează Direct Școlile pentru Studii de Licență în Sănătate în Suedia 2018/2019

Citește Mai Mult

Bachelor in Prosthetics and Orthotics

Jönköping University
Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2019 Suedia Jönköping

[+]

În plus față de domeniul principal de protetică și ortezi, programul include cursuri în anatomie, psihologie, fiziopatologie legate de protetica și ortezi, matematică și biomecanică. Domeniul protetic și ortetic combină lucrul cu oamenii și tehnologia într-un mod interesant și interesant. Programul se întinde pe o perioadă de trei ani. Primul an conține o prezentare generală a unor concepte, teorii și exerciții practice importante. Al doilea an include, printre altele, un curs de plasament clinic scurt. În al treilea an, vă veți aprofunda cunoștințele și veți participa la o plasare clinică mai lungă, în plus față de finalizarea unui proiect de teză majoră.... [-]