Vizualizează Studii Medicale în Studii de asistență medicală Cu jumătate de normă în Portugalia 2020

Un program de licență este un studiu universitar care poate fi urmat la colegii și universități din întreaga lume. Programele de licență sunt oferite în mai multe domenii diferite astfel ca studenții să își poată adapta educația la obiectivele lor de viitor.Portugalia, oficial Republica Portugheză, este o țară situată în sud-vestul Europei, în Peninsula Iberică. Portugalia es… Citeste mai mult

Un program de licență este un studiu universitar care poate fi urmat la colegii și universități din întreaga lume. Programele de licență sunt oferite în mai multe domenii diferite astfel ca studenții să își poată adapta educația la obiectivele lor de viitor.

Portugalia, oficial Republica Portugheză, este o țară situată în sud-vestul Europei, în Peninsula Iberică. Portugalia este de 900 de ani, și chiar dacă are o suprafață relativ mică, ea a jucat un rol crucial în istoria lumii. Universidade do Porto este cel mai popular de străini care constau de 11% studenți internaționali.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Studii de asistență medicală Part time în Portugalia 2020

Citește mai puţin
Atlântica
Barcarena, Portugal

Sănătatea este singura industrie majoră din lume și sistemele naționale de sănătate sunt cei mai mari angajatori din toate națiunile dezvoltate.

Sănătatea este singura industrie majoră din lume și sistemele naționale de sănătate sunt cei mai mari angajatori din toate națiunile dezvoltate. Citește mai puţin
Licenţă
01 Sep 2020
La zi
Part time
3 ani
20 Aug 2019
Engleză
Campus