HEALTHCARESTUDIES.RO

Programe de Licență în Studii de asistență medicală Cu jumătate de normă de Top 2020

Un program de licență este un studiu academic ce îi pregătește pe studenți pentru o carieră în viitor sau pentru a-și continua educația. Programele de licență pot fi completate în aproximativ trei până la cinci ani de studiu, în funcție de rezultatele studenților, dar și de cerințele fiecărui program în parte.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Studii de asistență medicală Part time 2020

4 Rezultate din Studii de asistență medicală Filter

Diplomă în managementul sănătății

Atlântica University
Campus La zi Part time 3 ani Contactează şcoala Portugalia Barcarena + 1 mai mult

Sănătatea este singura industrie majoră din lume și sistemele naționale de sănătate sunt cei mai mari angajatori din toate națiunile dezvoltate.

Executive Bachelor's in Clinical & Pharmaceutical Management

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Online La zi Part time 1 an Înscriere Deschisă Elveţia Zurich + 1 mai mult

Acest Bachelor Executive (Ebba) în program clinic și farmaceutică studiu de management se face pentru studenții care au lucrat direct după liceu timp de cel puțin 3 ani într-o poziție de conducere în același domeniu sau similare,

Licențiat în Managementul Informațiilor în Sănătate

Medaille College
Online La zi Part time 3 - 7 semestre Ianuarie 2020 Statele Unite ale Americii Bivol + 1 mai mult

Nevoile din cadrul sistemului de sănătate continuă să se schimbe, ceea ce face ca rolul profesionistului în domeniul informațiilor medicale să fie tot mai vital. Licențiatul în Studii Profesionale în Managementul Informațiilor în Sănătate pregătește studenții pentru a colecta, menține, interpreta, analiza și proteja datele care sunt esențiale pentru furnizarea de îngrijiri de calitate, eficiente și eficiente pentru pacienți.

Licențiat în administrarea asistenței medicale

Midway University
Campus La zi Part time 4 ani August 2020 Statele Unite ale Americii jumătate de drum + 1 mai mult

Pe măsură ce industria națională de îngrijire a sănătății continuă să crească, studenții Midway University privesc programul nostru de asistență medicală pentru a obține o cunoaștere largă a politicii și finanțării îngrijirii sănătății, inclusiv abilități de conducere și management. Administratorii din domeniul sănătății vor juca tot mai mult un rol important în menținerea comunității sănătoase și a sistemului eficient. Programul Midway permite studenților să urmeze cariere în administrare și management în orice tip de organizație de îngrijire a sănătății, precum și să se pregătească pentru grade avansate, cum ar fi un MHA sau MBA.