HEALTHCARESTUDIES.RO

Studii Medicale în Studii de asistență medicală Part time de Top Europa 2020

Un program de licență poate fi terminat în trei până la patru ani de studiu. Completarea unui program de licență le poate oferi absolvenților mai multe oportunități profesionale și șansa de a câștiga mai mulți bani de-a lungul carierei.

În total, există peste 4000 de instituții de învățământ superior din Europa oferă o gamă largă de cursuri la nivel de licență, masterat și doctorat. Cu mai mult și mai mult de aceste organizații care oferă engleza ca limbă de educație pentru cel puțin o parte din programele lor de gradul, universitățile din Europa sunt acum de o calitate mai mare decât oricând înainte. Universitățile din Europa oferă o primire prietenoasă pentru studenții străini și pentru a da un curs de cunoaștere care îndeplinește profesia lor are nevoie în cererea globală de astăzi.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Studii de asistență medicală Cu jumătate de normă Europa 2020

2 Rezultate din Studii de asistență medicală, Europa Filter

Diplomă în managementul sănătății

Atlântica University
Campus La zi Part time 3 ani Contactează şcoala Portugalia Barcarena + 1 mai mult

Sănătatea este singura industrie majoră din lume și sistemele naționale de sănătate sunt cei mai mari angajatori din toate națiunile dezvoltate.

Executive Bachelor's in Clinical & Pharmaceutical Management

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Online La zi Part time 1 an Înscriere Deschisă Elveţia Zurich + 1 mai mult

Acest Bachelor Executive (Ebba) în program clinic și farmaceutică studiu de management se face pentru studenții care au lucrat direct după liceu timp de cel puțin 3 ani într-o poziție de conducere în același domeniu sau similare,