HEALTHCARESTUDIES

Cele Mai Bune Facultăți în Statele Unite ale Villaviciosa de Odón în Spania 2020

Un program de licență este un studiu universitar care poate fi urmat la colegii și universități din întreaga lume. Programele de licență sunt oferite în mai multe domenii diferite astfel ca studenții să își poată adapta educația la obiectivele lor de viitor.

Spania, oficial Regatul Spaniei, este un stat suveran și un stat membru al Uniunii Europene. Acesta este situat în Peninsula Iberică, în sud-vestul Europei. Universități spaniole reglementa accesul la propriile diplome și le fixează taxele academice. Ele pot oferi, de asemenea, de grade postuniversitare neoficiale. Orașul Madrid capitala are probabil cel mai mare număr de baruri pe cap de locuitor din orice oraș european și o viață de noapte foarte activa.

Villaviciosa de Odón este situat în partea de vest a Comunității de Madrid, Spania. Orasul are o dimensiune mică populație de aproximativ 30.000 de oameni. De asemenea, este menționată ca un oras universitar din cauza apropierii sale la Universidad Europea de Madrid.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Sănătate în Statele Unite ale Villaviciosa de Odón în Spania 2020

rezultate găsite Filter

Gradul în farmacie

Universidad Europea
Licenţă
<
Normă întreagă
<
5 ani
Spaniolă
Campus

O referință în formare bazată pe simulare și educație interprofesională.

Citeste mai mult

Grado en Farmacia + Curso de Experto en Gestión de la Farmacia Comunitaria y Márketing Farmacéutico

Universidad Europea
Licenţă
10 Sept 2020
<
Normă întreagă
<
5 ani
Spaniolă
Campus

Learning By Doing basado en casos clínicos simulados que te enfrentan a situaciones reales, generación de ideas y su transformación en proyectos reales.

Citeste mai mult

Diplomă dublă în domeniul farmaciei și biotehnologiei

Universidad Europea
Licenţă
Licenţă
<
Normă întreagă
<
6 ani
Spaniolă
Campus

Dezvoltați-vă vocația dintr-un mediu avangardist și faceți parte din cea mai mare evoluție științifică a secolului.

Citeste mai mult