HEALTHCARESTUDIES.RO

Cele Mai Bune Facultăți în Statele Unite ale Pozuelo de Alarcón în Spania 2019

Un program de licență poate fi terminat în trei până la patru ani de studiu. Completarea unui program de licență le poate oferi absolvenților mai multe oportunități profesionale și șansa de a câștiga mai mulți bani de-a lungul carierei.

Spania, oficial Regatul Spaniei, este un stat suveran și un stat membru al Uniunii Europene. Acesta este situat în Peninsula Iberică, în sud-vestul Europei. Universități spaniole reglementa accesul la propriile diplome și le fixează taxele academice. Ele pot oferi, de asemenea, de grade postuniversitare neoficiale. Orașul Madrid capitala are probabil cel mai mare număr de baruri pe cap de locuitor din orice oraș european și o viață de noapte foarte activa.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Sănătate în Statele Unite ale Pozuelo de Alarcón în Spania 2019

rezultate găsite Filter

Gradul în Nursing

Universidad Francisco De Vitoria
Campus La zi 4 anii Septembrie 2019 Spania Pozuelo de Alarcón

În cadrul UFV am pregătit cei mai buni profesioniști din domeniul asistenței medicale la nivel teoretic, practic și uman de peste 10 ani. Avem acorduri cu mai mult de 25 de centre de sănătate unde veți efectua mai mult de 2.300 de ore de practică.

Diplomă în medicină

Universidad Francisco De Vitoria
Campus La zi 6 anii Septembrie 2019 Spania Pozuelo de Alarcón

În cadrul UFV vă oferim o formare integrală care vă propune să vă oferim un serviciu profesionist de cea mai înaltă calitate și să facem față diferitelor provocări care apar în contexte diverse, în schimbare și complexe în domeniul sănătății.

Diplomă în fizioterapie

Universidad Francisco De Vitoria
Campus La zi 4 anii Septembrie 2019 Spania Pozuelo de Alarcón

Pentru UFV este important ca antrenamentul să se desfășoare din punct de vedere tehnic și uman: în terapia fizică nu tratăm leziuni, tratăm oamenii. Pregătirea tehnico-științifică este fundamentală pentru a efectua tratamente care recuperează funcționalitatea pacienților noștri, dar pentru ca pregătirea dvs. să fie cuprinzătoare, nu putem ignora modul în care leziunile afectează persoana, ținând seama de faptul că suntem ființe biologice -psico- sociale.

Diplomă în psihologie

Universidad Francisco De Vitoria
Campus La zi 4 anii Septembrie 2019 Spania Pozuelo de Alarcón

Gradul de Psihologie este o diplomă universitară adaptată la prevederile Spațiului european al învățământului superior (Planul Bologna) care permite profesia de psiholog. Studierea psihologiei în UFV se va aprofunda în știința care studiază și observă comportamentul uman, precum și procesele mentale și, în general, totul legat de experiența umană.

Diplomă în biomedicină

Universidad Francisco De Vitoria
Campus La zi 4 anii Septembrie 2019 Spania Pozuelo de Alarcón

În Spania există o cerere reală de absolvenți calificați care sunt instruiți să vorbească limba științei și medicinii. Acest lucru necesită profesioniști cu o pregătire specifică în domeniul biomedicinei, care trebuie să aibă o pregătire multidisciplinară care să cuprindă cunoașterea mecanismelor moleculare, biochimice, celulare și patofiziologice ale bolilor umane și formarea pentru a promova o cercetare translațională și competitivă pentru a dezvolta proceduri noi pentru prevenirea, diagnosticarea și tratarea bolilor. Această pregătire tehnică va permite avansarea științifică și tehnologică necesară pentru dezvoltarea asistenței medicale de calitate și va răspunde uneia dintre provocările secolului XXI: permite traducerea rapidă a cunoștințelor biologice biotehnologice de bază în practica clinică.

Gradul în farmacie

Universidad Francisco De Vitoria
Campus La zi 5 anii Septembrie 2019 Spania Pozuelo de Alarcón

Fascinația care încă astăzi determină faptul că, după ce a primit un anumit tratament, simptomele sau chiar cauza unei boli pot dispărea, este cheia înțelegerii relevanței profesiei farmaceutice. Proiectarea și utilizarea medicamentelor este una dintre misiunile principale ale farmacistului și trebuie să poată îndeplini aceste și alte funcții, care au un impact direct asupra sănătății, trebuie să fie instruit corespunzător, ca persoană și ca profesionist.