$close

Filtre

Vezi rezultatele

Cele Mai Bune Facultăți în Statele Unite ale Ponferrada în Spania 2022

Un program de licență este un program de învățământ superior care poate fi terminat în aproximativ patru ani de studiu. Multe programe de licență sunt oferite personal, dar și online, astfel ca studenții care locuiesc departe sau cei care nu pot participa la școală cu normă întreagă să poată de asemenea să avanseze în învățământ.Spania (spaniolă: España) este o țară d… Citeste mai mult

Un program de licență este un program de învățământ superior care poate fi terminat în aproximativ patru ani de studiu. Multe programe de licență sunt oferite personal, dar și online, astfel ca studenții care locuiesc departe sau cei care nu pot participa la școală cu normă întreagă să poată de asemenea să avanseze în învățământ.

Spania (spaniolă: España) este o țară diversă de partajare Peninsula Iberică cu Portugalia, la capătul vestic al Mării Mediterane. Spania este considerată o țară exotică în Europa, datorită locuitorilor săi prietenos si stilul de viata relaxat. Durata normală de cursuri universitare în Spania este de 4 ani, cu excepția Medicina si diplome duble, care sunt 6. Madrid și Barcelona sunt bine orașe din întreaga lume cunoscut pentru bucătăria sa, viața de noapte vibrantă, și faimosul folclor și festivități.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Sănătate în Statele Unite ale Ponferrada în Spania 2022

Citește mai puţin
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
Universidad de Leon
Ponferrada, Spania

Instruim personal medical specializat în prevenirea, diagnosticarea și tratarea problemelor piciorului.

Instruim personal medical specializat în prevenirea, diagnosticarea și tratarea problemelor piciorului. -
Licenţă
Normă întreagă
4 ani
Spaniolă
Campus