Facultate Online în Spania

Cele Mai Bune Studii de Licență Online în Spania

Master

Un program de licență este un studiu universitar care poate fi urmat la colegii și universități din întreaga lume. Programele de licență sunt oferite în mai multe domenii diferite astfel ca studenții să își poată adapta educația la obiectivele lor de viitor.

Peste Atlantic, discuția despre cursuri on-line și potențialul lor de a restructura învățământul superior a fost furios pentru ceva timp. Cursurile sunt structurate ca conferințe săptămânal online, comunicare cu tutorele cursului și alți cursanți are loc într-un mediu virtual de învățare. Cursurile online sunt destinate pentru a se potrivi în jurul calendar, accesați curs ori de câte ori este potrivit pentru tine.

Spania (spaniolă: España) este o țară diversă de partajare Peninsula Iberică cu Portugalia, la capătul vestic al Mării Mediterane. Spania este considerată o țară exotică în Europa, datorită locuitorilor săi prietenos si stilul de viata relaxat. Durata normală de cursuri universitare în Spania este de 4 ani, cu excepția Medicina si diplome duble, care sunt 6. Madrid și Barcelona sunt bine orașe din întreaga lume cunoscut pentru bucătăria sa, viața de noapte vibrantă, și faimosul folclor și festivități.

Contactează Direct Școlile pentru Licență în Sănătate Online în Spania 2018

Citește Mai Mult

Gradul în Nutriția Umană și Dietetică

Universidad Isabel I
Online Cu normă întreagă 4 anii September 2018 Spania Burgos

Gradul în Human Nutrition și Dietetică este unul dintre cele mai noi din gama noastră de calificări. [+]

Gradul în Human Nutrition și Dietetică este unul dintre cele mai noi din gama noastră de calificări. Studentul va dobândi o pregătire excelentă, care vă va permite să dezvolte produse alimentare orientate spre și de nutriție de indivizi și grupuri în diferite condiții fiziologice și / sau patologice, în conformitate cu principiile de protecție și promovare a sănătății, activități de prevenire boli si tratament dietetice și nutritive. Este interesant de remarcat faptul că gradul în Human Nutrition și Dietetică este strâns legată de Științe Fizică și Sport, care vin pentru a fi o unitate de formare extrem de important pentru a fi utilizate în al doilea câmp: Acest câmp este legată de Psihologie , cu aceste trei calificări care fac Facultatea noastră de stiinte medicale. Ca și în toate gradele, la Universitatea Internațională Isabella I de Castilia oferă eco specifice care distinge cursurile noastre de gradul și a găsit serviciul de elev: în primul rând, desigur, informatică, limba engleză, de exprimare orală și scrisă; clasa a patra și etică, etică și cunoaștere a standardelor profesionale. ... [-]