HEALTHCARESTUDIES.RO

Cele Mai Bune Facultăți în Statele Unite ale Moncada în Spania 2019

Un program de licență este un studiu universitar care poate fi urmat la colegii și universități din întreaga lume. Programele de licență sunt oferite în mai multe domenii diferite astfel ca studenții să își poată adapta educația la obiectivele lor de viitor.

Spania, oficial Regatul Spaniei, este un stat suveran și un stat membru al Uniunii Europene. Acesta este situat în Peninsula Iberică, în sud-vestul Europei. Universități spaniole reglementa accesul la propriile diplome și le fixează taxele academice. Ele pot oferi, de asemenea, de grade postuniversitare neoficiale. Orașul Madrid capitala are probabil cel mai mare număr de baruri pe cap de locuitor din orice oraș european și o viață de noapte foarte activa.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Sănătate în Statele Unite ale Moncada în Spania 2019

rezultate găsite Filter

Licență în stomatologie

University CEU - Cardenal Herrera
Campus La zi 5 ani Septembrie 2019 Spania Moncada

Odată ce ați terminat gradul, veți avea posibilitatea de a obține mai multe cunoștințe de lucru ca un coleg de la CEU Dental Clinic. În acest fel, veți fi cel care va trata pacienții reali sub supravegherea profesioniștilor și va câștiga experiență pentru a vă pregăti și mai bine.

Licențiat în farmacie

University CEU - Cardenal Herrera
Campus La zi 5 ani Septembrie 2019 Spania Moncada

Gradul farmacie oferim la CEU-UCH este axat pe management de ingrijire in toate domeniile de farmacie (în farmacii, spitale etc.). Există două lucruri importante care fac gradul nostru

Gradul în veterinară

University CEU - Cardenal Herrera
Campus La zi 5 ani Septembrie 2019 Spania Moncada

Facultatea de Medicină Veterinară are mai mult de 17 ani de experiență și este Facultatea decan