Filter
Licenţă
Spania Moncada Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Cele Mai Bune Facultăți în Statele Unite ale Moncada în Spania 2019

Un program de licență este un studiu universitar care poate fi urmat la colegii și universități din întreaga lume. Programele de licență sunt oferite în mai multe domenii diferite astfel ca studenții să își poată adapta educația la obiectivele lor de viitor.

Spania, oficial Regatul Spaniei, este un stat suveran și un stat membru al Uniunii Europene. Acesta este situat în Peninsula Iberică, în sud-vestul Europei. Universități spaniole reglementa accesul la propriile diplome și le fixează taxele academice. Ele pot oferi, de asemenea, de grade postuniversitare neoficiale. Orașul Madrid capitala are probabil cel mai mare număr de baruri pe cap de locuitor din orice oraș european și o viață de noapte foarte activa.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Sănătate în Statele Unite ale Moncada în Spania 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Spania
Moncada
Tip de studiu
Ritm
University CEU - Cardenal Herrera

Gradul farmacie oferim la CEU-UCH este axat pe management de ingrijire in toate domeniile de farmacie (în farmacii, spitale etc.). Există două lucruri importante care fac ... [+]

Ce ne fac DIFERITE?

1. Focus pe ingrijirea pacientului

Gradul farmacie oferim la CEU-UCH este axat pe management de ingrijire in toate domeniile de farmacie (în farmacii, spitale etc.). Există două lucruri importante care fac gradul nostru diferit: - Cursul nostru a fost structurat și dezvoltat astfel încât toate subiectele au un accent pe ingrijirea pacientului.

Farmacie Practica clasă este o idee care a fost pionier în Spania și este o clasă care reproduce o farmacie reală. Este o zonă conceput astfel încât studenții pot practica interactiunea cu pacientii reale și să învețe cum să gestioneze diferite medicamente. Elevii vor lucra în această cameră din primul an. ... [-]
Spania Moncada
Septembrie 2019
La zi
5 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University CEU - Cardenal Herrera

Facultatea de Medicină Veterinară are mai mult de 17 ani de experiență și este Facultatea decan ... [+]

Ce ne fac DIFERITE?

1. Experiența

Facultatea de Medicină Veterinară are mai mult de 17 ani de experiență și este decan Facultatea de Comunitatea Valencia și membru al Asociației Europene a Instituțiilor pentru Educație veterinar (EAEVE) și Asociația Internațională Student veterinar (IVSA)

2. Vocația internațională

In clasele noastre coexista și de a trăi de studenți din mai multe țări și naționalități. Este singura Facultatea de Medicină Veterinară din Spania (și puțini dintre Europa), cu trei linii internaționale de studii: spaniolă, franceză și engleză.

3. Facilitățile

Deoarece din prima zi va avea acces la Spitalul Clinic veterinare și cu facilitățile sale va fi capabil de a avansa cunoștințele, studii de caz de intrare și, de asemenea, să participe activ la pază 24 de ore a Serviciilor spital. Mai mult, veti avea acces la predare și de cercetare Ferma unde veți fi participa la clinicile practice cu animale mai mari, cum ar fi caii și vacile, precum și activități practice legate de gestionarea animalelor și etnologiei și reproducerea în capre, oi , iepuri, păsări, câini și pisici. Veți participa la un program de formare inovator, care integrează învățarea academice cu dobândirea de competențe profesionale veterinare.... [-]

Spania Moncada
Septembrie 2019
La zi
5 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză