HEALTHCARESTUDIES

Facultăți Part time de Top în Statele Unite ale Madrid în Spania 2021

Un program de licență este un studiu academic ce îi pregătește pe studenți pentru o carieră în viitor sau pentru a-și continua educația. Programele de licență pot fi completate în aproximativ trei până la cinci ani de studiu, în funcție de rezultatele studenților, dar și de cerințele fiecărui program în parte.

Spania (spaniolă: España) este o țară diversă de partajare Peninsula Iberică cu Portugalia, la capătul vestic al Mării Mediterane. Spania este considerată o țară exotică în Europa, datorită locuitorilor săi prietenos si stilul de viata relaxat. Durata normală de cursuri universitare în Spania este de 4 ani, cu excepția Medicina si diplome duble, care sunt 6. Madrid și Barcelona sunt bine orașe din întreaga lume cunoscut pentru bucătăria sa, viața de noapte vibrantă, și faimosul folclor și festivități.

Orasul Madrid este capitala Spaniei. Este o zonă metropolitană cu peste 3 milioane de locuitori. Acesta are o arena Las Ventas numit care găzduiește evenimentul anual de lupte cu tauri. Orașul are multe universități publice și private.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Sănătate Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Madrid în Spania 2021

rezultate găsite Filter

Licențiat în nutriție umană și dietetică

Centro de Educación Superior CUNIMAD
Licenţă
24 Sept 2021
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
4 ani
Spaniolă
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Diploma în nutriție umană și dietetică la CUNIMAD este o calificare oficială de la Universitatea din Alcalá (UAH). Este studiat într-un mod mixt (compatibil cu munca și activi ...

Citeste mai mult

Diplomă dublă în domeniul farmaciei și biotehnologiei

Universidad Europea
Licenţă
Licenţă
Sept 2021
<
Normă întreagă
<
6 ani
Spaniolă
Campus

Dezvoltați-vă vocația dintr-un mediu avangardist și faceți parte din cea mai mare evoluție științifică a secolului.

Citeste mai mult

Licențiat în chiropractică

Royal University Center Maria Cristina
Licenţă
<
4 ani
Spanish (Spain)
Engleză
Campus

Chiropractica este o profesie cu creștere rapidă în Europa. În țările în care chiropractica este reglementată, există încă nevoie de mai mulți profesioniști.

Citeste mai mult

Gradul în Optică și Optometrie

Centro de Educación Superior CUNIMAD
Licenţă
24 Sept 2021
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
4 ani
Spaniolă
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Diploma în optică și optometrie este multidisciplinară și are cele mai avansate tehnologii de predare, cum ar fi realitatea virtuală imersivă și 3D.

Citeste mai mult