HEALTHCARESTUDIES.RO

Cel Mai Bun Studiu de Licență în Slovacia 2019

Un program de licență este un studiu universitar care poate fi urmat la colegii și universități din întreaga lume. Programele de licență sunt oferite în mai multe domenii diferite astfel ca studenții să își poată adapta educația la obiectivele lor de viitor.

Republica Slovacă este un stat fără ieșire la mare din Europa Centrală. Ea are o populatie de peste cinci milioane de oameni. Principalele motive pentru a vizita Slovacia sunt frumusețea naturală, istoria vie și de mari oportunități pentru relaxare. Slovacii sunt oameni prietenoși și liniștit trăiesc într-un stat democratic liber. Comenius Univerzity este cea mai veche universitate slovacă existente, în Bratislava.

Contactează Direct Școlile pentru Studii de Licență în Sănătate în Slovacia 2019

rezultate găsite Filter

Diplomă în medicină în Slovacia (Kosice)

Educoway
Campus La zi 6 anii Septembrie 2019 Slovacia Košice

Elevii sunt educați să fie foarte toleranți, să dezvolte o gândire critică, independentă și o conștiință individuală. Universitatea contribuie la societate prin extinderea diseminării cunoștințelor prin cercetare și dezvoltare, prin sprijinirea activităților regionale și naționale, precum și prin construirea unei societăți de învățare excelente.