HEALTHCARESTUDIES.RO

Cele Mai Bune Facultăți in Košice în Slovacia 2019

Un program de licență este un program avansat care durează de obicei în jur de patru ani de studiu. Cunoștințele și instruirea primite de studenți în timpul studiilor pot duce la oportunități profesionale incredibile după absolvire.

Slovacia sau Republica Slovacă (Slovacia: Slovensko sau Slovenská republika, ambele nume sunt recunoscute oficial), este o țară fără ieșire la mare din Europa Centrală. Slovacia este un stat membru al Uniunii Europene, deci, dacă sunteți un cetățean al unui alt stat membru, se poate locui si a lucra legal în Slovacia, fără restricții. Comenius Univerzity este cea mai veche universitate slovacă existente, în Bratislava.

Orașul Košice este centrul economic și cultural în regiunea de est a Slovaciei. Acesta este situat pe malurile râului Hornád. Košice are unele muzee și galerii, alături de alte atractii culturale.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Sănătate in Košice în Slovacia 2019

rezultate găsite Filter

Diplomă în medicină în Slovacia (Kosice)

Educoway
Campus La zi 6 anii Septembrie 2019 Slovacia Košice

Elevii sunt educați să fie foarte toleranți, să dezvolte o gândire critică, independentă și o conștiință individuală. Universitatea contribuie la societate prin extinderea diseminării cunoștințelor prin cercetare și dezvoltare, prin sprijinirea activităților regionale și naționale, precum și prin construirea unei societăți de învățare excelente.