Filter
Licenţă
Slovacia Košice Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Cele Mai Bune Facultăți in Košice în Slovacia 2019

Un program de licență este un program avansat care durează de obicei în jur de patru ani de studiu. Cunoștințele și instruirea primite de studenți în timpul studiilor pot duce la oportunități profesionale incredibile după absolvire.

Slovacia sau Republica Slovacă (Slovacia: Slovensko sau Slovenská republika, ambele nume sunt recunoscute oficial), este o țară fără ieșire la mare din Europa Centrală. Slovacia este un stat membru al Uniunii Europene, deci, dacă sunteți un cetățean al unui alt stat membru, se poate locui si a lucra legal în Slovacia, fără restricții. Comenius Univerzity este cea mai veche universitate slovacă existente, în Bratislava.

Orașul Košice este centrul economic și cultural în regiunea de est a Slovaciei. Acesta este situat pe malurile râului Hornád. Košice are unele muzee și galerii, alături de alte atractii culturale.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Sănătate in Košice în Slovacia 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Educoway

Elevii sunt educați să fie foarte toleranți, să dezvolte o gândire critică, independentă și o conștiință individuală. Universitatea contribuie la societate prin extindere ... [+]

Descrierea programului

Universitatea din Košice este una dintre cele mai bune instituții din domeniul educației și științei, nu numai în Slovacia, ci și în întreaga Europă.

Absolvenții universității, al doilea cel mai vechi din Slovacia , se bucură de o reputație excelentă în întreaga lume.

Principala sarcină a Universității este de a oferi învățământ superior bazat pe cele mai recente descoperiri științifice într-un context internațional larg . Prin urmare, aceasta este conformă cu evoluțiile și obiectivele europene descrise în Declarația de la Bologna. Universitatea își îndeplinește misiunea prin promovarea fiecărui student nu numai pentru a dezvolta o personalitate armonioasă, ci și o cunoaștere profesională largă. Acest lucru se realizează prin extinderea cunoștințelor, precum și prin dobândirea înțelepciunii și a creativității.... [-]

Slovacia Košice
Septembrie 2019
La zi
6 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză