Filter
Licenţă
Slovacia Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Cel Mai Bun Studiu de Licență în Slovacia 2019

Un program de licență este un studiu universitar care poate fi urmat la colegii și universități din întreaga lume. Programele de licență sunt oferite în mai multe domenii diferite astfel ca studenții să își poată adapta educația la obiectivele lor de viitor.

Republica Slovacă este un stat fără ieșire la mare din Europa Centrală. Ea are o populatie de peste cinci milioane de oameni. Principalele motive pentru a vizita Slovacia sunt frumusețea naturală, istoria vie și de mari oportunități pentru relaxare. Slovacii sunt oameni prietenoși și liniștit trăiesc într-un stat democratic liber. Comenius Univerzity este cea mai veche universitate slovacă existente, în Bratislava.

Contactează Direct Școlile pentru Studii de Licență în Sănătate în Slovacia 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Educoway

Elevii sunt educați să fie foarte toleranți, să dezvolte o gândire critică, independentă și o conștiință individuală. Universitatea contribuie la societate prin extindere ... [+]

Descrierea programului

Universitatea din Košice este una dintre cele mai bune instituții din domeniul educației și științei, nu numai în Slovacia, ci și în întreaga Europă.

Absolvenții universității, al doilea cel mai vechi din Slovacia , se bucură de o reputație excelentă în întreaga lume.

Principala sarcină a Universității este de a oferi învățământ superior bazat pe cele mai recente descoperiri științifice într-un context internațional larg . Prin urmare, aceasta este conformă cu evoluțiile și obiectivele europene descrise în Declarația de la Bologna. Universitatea își îndeplinește misiunea prin promovarea fiecărui student nu numai pentru a dezvolta o personalitate armonioasă, ci și o cunoaștere profesională largă. Acest lucru se realizează prin extinderea cunoștințelor, precum și prin dobândirea înțelepciunii și a creativității.... [-]

Slovacia Košice
Septembrie 2019
La zi
6 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză