Filter
Licenţă
Singapore Singapore Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Cele Mai Bune Facultăți în Statele Unite ale Singapore în Singapore 2019

Un program de licență este un studiu academic ce îi pregătește pe studenți pentru o carieră în viitor sau pentru a-și continua educația. Programele de licență pot fi completate în aproximativ trei până la cinci ani de studiu, în funcție de rezultatele studenților, dar și de cerințele fiecărui program în parte.

Singapore, oficial Republica Singapore, este o insulă sud-estul Asiei oraș-stat de pe vârful de sud a peninsulei Malay, 137 km nord de ecuator. Un număr de universități străine, școli de Business, institute de specialitate au de configurare, de asemenea, campusurile lor din Asia, în Singapore. Singapore este una dintre cele mai sigure mari orașe din lume, cu aproape orice măsură.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Sănătate în Statele Unite ale Singapore în Singapore 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Kaplan Singapore

Programul Bachelor of Nursing (Top-up) oferă o oportunitate pentru asistenții medicali înregistrați în Singapore și țările învecinate care se înregistrează la Singapore N ... [+]

Universitatea GriffithStructura și conținutul

Programul Bachelor of Nursing (Top-up) oferă o oportunitate pentru asistenții medicali înregistrați în Singapore și țările învecinate care se înregistrează la Singapore Nursing Board ca asistente medicale înregistrate pentru a-și îmbunătăți calificările și abilitățile. Acest program a avut 14 aporturi de succes și peste 350 de absolvenți și studenți din 2003. Programul adoptă o abordare orientată către studenți și reorientează baza de cunoștințe și experiență existente a asistenților medicali înregistrați spre practici proactive de rezolvare a problemelor.

Acreditare profesională

Acest grad este acreditat de Singapore Nursing Board.... [-]

Singapore
Contactează şcoala
Engleză
Part time
24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză