Facultate în Rusia

Cel Mai Bun Studiu de Licență în Rusia 2018/2019

Master

Un program de licență este un program avansat care durează de obicei în jur de patru ani de studiu. Cunoștințele și instruirea primite de studenți în timpul studiilor pot duce la oportunități profesionale incredibile după absolvire.

Rusia, sau, de asemenea, oficial cunoscut sub numele de Federația Rusă, este o țară în nordul Eurasiei. Educația în Rusia este asigurată în principal de către stat și este reglementat de Ministerul Educației și Științei. În Rusia, este nevoie de aproximativ 70% din timpul de instruire pentru lecții de contact cu un profesor, restul de 30% din volumul de lucru sunt dedicate studiului independent de material.

Contactează Direct Școlile pentru Studii de Licență în Sănătate în Rusia 2018/2019

Citește Mai Mult

Maestru al farmaciei (Pharm. d.)

Kursk State Medical University
Campus Cu normă întreagă 5 anii September 2018 Rusia Russia Online

Facultatea Farmacie a fost înființată în 1966. Facultatea pregătește studenții pentru cariera în domeniul farmaceutic, cu o înțelegere aprofundată a medicamentelor și a bolilor. Curriculum-ul promovează interacțiunea dintre farmaciști și alți profesioniști din domeniul sănătății. Farmacia Curriculum-ul oferă un program profesional de cinci ani, ceea ce duce la un Master de Farmacie (Pharm. D.) grad. [+]

Facultatea Farmacie a fost înființată în 1966. Facultatea pregătește studenții pentru cariera în domeniul farmaceutic, cu o înțelegere aprofundată a medicamentelor și a bolilor. Curriculum-ul promovează interacțiunea dintre farmaciști și alți profesioniști din domeniul sănătății. Farmacia Curriculum-ul oferă un program profesional de cinci ani, care să conducă la o Maestru de Farmacie grad (Pharm. D.).

Metoda de predare

Farmacie este predat în semestre, fiecare dintre ele se termină în examene sau prezentari de proiecte. Studii constau din prelegeri (30 la suta din curriculum-ului) si seminarii / sesiuni practice, care sunt principalele metode de predare și se completează până la 70 la sută din întregul curriculum.... [-]


Bachelor in Public Health

Kursk State Medical University
Campus Cu normă întreagă 5 anii February 2019 Rusia Russia Online

Since its establishment in 1996, the faculty has trained 416 students who have graduated with diplomas of manager-economist. Nowadays graduates of the faculty work successfully in the sphere of public health, in business organizations, banks etc., also they study on post-graduate courses. Six graduates have defended a Ph.D. thesis. [+]

Since its establishment in 1996, the faculty has trained 416 students who have graduated with diplomas of manager-economist. Nowadays graduates of the faculty work successfully in the sphere of public health, in business organizations, banks etc., also they study on post-graduate courses. Six graduates have defended a Ph.D. thesis.

Training of students is carried out at 17 departments of the University. The curriculum includes 5 blocs of disciplines:

humanitarian and social-economic, mathematical and scientific, professional, special and technological disciplines reflecting public health specificity.

During graduate courses, students of the faculty have advanced training of 5 specializations: “Management in insurance medical sphere”, “Business activity arrangements in Public Health enterprises”, “Financial management in pharmaceutical enterprises”, “Crisis-proof management in public health enterprises”, “Arrangements and management of activity of sanatorium-and-spa institutions”.... [-]