HEALTHCARESTUDIES.RO

Cel Mai Bun Studiu de Licență în România 2019/2020

Un program de licență durează patru ani și le permite studenților să își aleagă specializarea sau domeniul de studiu. Multe școli oferă opțiuni se studiu part time astfel ca studenții care sunt ocupați cu muncă sau familia să poată obține de asemenea o diplomă de licență.

România este o țară situată la intersecția din sud-estul Europei Centrale și, cu iesire la Marea Neagra. Obținerea în România este ușor de la aproape toate părți ale lumii, datorită poziției sale, precum și faptul că acesta este deservită de o serie de tipuri și companii de transport. Universitățile românești oferă o mare gamă de programe universitare și postuniversitare în limbile română, engleză, franceză și germană.

Contactează Direct Școlile pentru Studii de Licență în Sănătate în România 2019/2020

rezultate găsite Filter

De licență în domeniul sănătății publice

UNIVERSITATEA BABEȘ-BOLYAI
Campus La zi 3 ani Contactează şcoala România Cluj-Napoca

Cluj Scoala de Sanatate Publica este singurul program de sănătate publică predat în întregime în limba engleză, în Europa de Est și Centrală întreaga. Programul a fost conceput cu scopul de a pregăti specialiști independenți din domeniul sănătății publice la cele mai inalte standarde. Programul este personalizat pentru a acoperi fiecare aspect al sănătății publice, dar este, de asemenea care să permită studenților să se concentreze pe domeniul lor de interes ...

Doctor în medicină veterinară

Faculty of Veterinary Medicine - Banat University Of Agricultural Sciences And Veterinary Medicine Timisoara
Campus La zi 6 ani Septembrie 2019 România Timișoara

Curs universitar organizat de Facultatea de Medicină Veterinară a Banatului din Timișoara este un medicament de uz veterinar disponibil în limba engleză și în limba română de 6 ani. Programul Medicină Veterinară duce la Doctor în Medicină Veterinară.

Facultatea de Fizioterapie (Fiziokinetoterapie și Reabilitare Medicală)

Grigore T. Popa University Of Medicine and Pharmacy IASI
Campus La zi 3 ani Septembrie 2019 România Iași

Fizioterapeuții: profesioniști independenți și autonomi cu cunoștințe, abilități și competențe, pregătiți să aibă un rol-cheie în sistemele de sănătate, luând propriile decizii.