HEALTHCARESTUDIES.RO

Cele Mai Bune Facultăți in Timisoara în România 2019

Un program de licență este un program avansat care durează de obicei în jur de patru ani de studiu. Cunoștințele și instruirea primite de studenți în timpul studiilor pot duce la oportunități profesionale incredibile după absolvire.

România este o țară situată la intersecția din sud-estul Europei Centrale și, cu iesire la Marea Neagra. Obținerea în România este ușor de la aproape toate părți ale lumii, datorită poziției sale, precum și faptul că acesta este deservită de o serie de tipuri și companii de transport. Universitățile românești oferă o mare gamă de programe universitare și postuniversitare în limbile română, engleză, franceză și germană.

Situat la est de România Munții Ural este orasul Timisoara. Ea are puțin peste 1 milion de locuitori. Timisoara este unul dintre centrele industriale principale din România. Ea are mai mult de o duzină de universități.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Sănătate in Timisoara în România 2019

rezultate găsite Filter

Doctor în medicină veterinară

Faculty of Veterinary Medicine - Banat University Of Agricultural Sciences And Veterinary Medicine Timisoara
Campus La zi 6 ani Septembrie 2019 România Timișoara

Curs universitar organizat de Facultatea de Medicină Veterinară a Banatului din Timișoara este un medicament de uz veterinar disponibil în limba engleză și în limba română de 6 ani. Programul Medicină Veterinară duce la Doctor în Medicină Veterinară.