HEALTHCARESTUDIES.RO

Cele Mai Bune Facultăți in Iasi în România 2019

Un program de licență este un program avansat care durează de obicei în jur de patru ani de studiu. Cunoștințele și instruirea primite de studenți în timpul studiilor pot duce la oportunități profesionale incredibile după absolvire.

Calificărilor universitare românești extrem de apreciat și recunoscut în Europa și nu numai, cele mai mici taxe de școlarizare și costurile de viață din Europa. Românii au o istorie veche și bogată, mai ales în capitala București, cu cele 2 milioane de oameni. Studenții străini care doresc să studieze în România se poate aplica fie la Ministerul Educației și Cercetării sau a ales universitate românească, în scopul de a primi scrisoarea de acceptare.

Iasi City a de ani a fost un centru al vieții culturale, artistice, sociale, și academic din România. Orasul este situat in regiunea Moldova de România și are o populație de aproape 300.000 de oameni. Acesta are 5 universitati publice.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Sănătate in Iasi în România 2019

rezultate găsite Filter

Diplomă de licență în medicină generală

Grigore T. Popa University Of Medicine and Pharmacy Iasi
Campus La zi 6 anii Octombrie 2019 România Iași

Programul de limbă franceză a Facultății de Medicină este susținută, în plus față de predarea limbii engleze, ca dovadă a evoluției integrării europene multor instituții din România.

Licențiat în științe farmaceutice

Grigore T. Popa University Of Medicine and Pharmacy Iasi
Campus La zi 3 anii Octombrie 2019 România Iași

Începând cu anul universitar 1998/1999, Facultatea de Farmacie a urmat ECTS cu scopul de a dezvolta un sistem educațional comparabil dincolo de frontierele naționale. ECTS asigură recunoașterea perioadelor de studii efectuate în alte universități europene, sprijinind astfel mobilitatea studenților.

Licențiat în medicină dentară

Grigore T. Popa University Of Medicine and Pharmacy Iasi
Campus La zi 6 anii Octombrie 2019 România Iași

Inainte de 1990, curriculum-ul a inclus o structură foarte simplă, constând din patru discipline de baza dentare: stomatologie, parodontologie, protetice, chirurgie maxilo-faciala si ortodontie.

Facultatea de Fizioterapie (Fiziokinetoterapie și Reabilitare Medicală)

Grigore T. Popa University Of Medicine and Pharmacy IASI
Campus La zi 3 anii Septembrie 2019 România Iași

Fizioterapeuții: profesioniști independenți și autonomi cu cunoștințe, abilități și competențe, pregătiți să aibă un rol-cheie în sistemele de sănătate, luând propriile decizii.