Filter
Licenţă
România Cluj-Napoca Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Cele Mai Bune Facultăți in Cluj-Napoca în România 2019

Un program de licență este un program de învățământ superior care poate fi terminat în aproximativ patru ani de studiu. Multe programe de licență sunt oferite personal, dar și online, astfel ca studenții care locuiesc departe sau cei care nu pot participa la școală cu normă întreagă să poată de asemenea să avanseze în învățământ.

România este o țară situată la intersecția din sud-estul Europei Centrale și, cu iesire la Marea Neagra. Obținerea în România este ușor de la aproape toate părți ale lumii, datorită poziției sale, precum și faptul că acesta este deservită de o serie de tipuri și companii de transport. Universitățile românești oferă o mare gamă de programe universitare și postuniversitare în limbile română, engleză, franceză și germană.

Orașul Cluj-Napoca este capitala județului Cluj din România și al 2-lea cel mai populat după București. Este o zonă metropolitană, cu o populație de peste 300.000 de locuitori. Ea are în jur de 150 de instituții de învățământ pre-universitar.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Sănătate in Cluj-Napoca în România 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
România
Cluj-Napoca
Tip de studiu
Ritm
UNIVERSITATEA BABEȘ-BOLYAI

Cluj Scoala de Sanatate Publica este singurul program de sănătate publică predat în întregime în limba engleză, în Europa de Est și Centrală întreaga. Programul a fost co ... [+]

Cluj Scoala de Sanatate Publica este singurul program de sănătate publică predat în întregime în limba engleză, în Europa de Est și Centrală întreaga.

Programul a fost conceput cu scopul de a pregăti specialiști independenți din domeniul sănătății publice la cele mai inalte standarde. Programul este personalizat pentru a acoperi fiecare aspect al sănătății publice, dar este, de asemenea care să permită studenților să se concentreze pe zona lor de interes.

De asemenea, programul este extrem de competitivă și provocatoare, dar de susținere și, cu profesori cu experiență și mentori, care oferă o educație de clasă mondială care să conducă la absolvenți de succes orientate spre elev. Acesta este un program conceput pentru a lega de învățare, predare și de cercetare, într-un mod în care pot fi aplicate cunoștințele teoretice.... [-]

România Cluj-Napoca
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză