Facultate în Republica Dominicană

Cel Mai Bun Studiu de Licență în Republica Dominicană 2019

Master

Un program de licență este un studiu universitar care poate fi urmat la colegii și universități din întreaga lume. Programele de licență sunt oferite în mai multe domenii diferite astfel ca studenții să își poată adapta educația la obiectivele lor de viitor.

Studiu de învățământ superior din Republica Dominicană este o opțiune relativ accesibile într-una dintre țările trhee cadrul universităților importante, și anume: Pontificia Universidad Católica Madre y Maestra, Universidad Autónoma de Santo Domingo și Universidad Central del Este.

Contactează Direct Școlile pentru Studii de Licență în Sănătate în Republica Dominicană 2019

Citește Mai Mult

îngrijire

Pontificia Universidad Católica Madre y Maestra
Campus Cu normă întreagă 4 anii January 2019 Republica Dominicană Santiago De Los Caballeros Santo Domingo + 1 mai mult

Absolvenții care alăptează sunt în măsură să ia în considerare ființa umană ca ființă holistică, cu propriile sale nevoi pentru a satisface; sensibil, etică și umaniste, cunoștințe despre îngrijirea cuprinzătoare a indivizilor, familiilor și comunităților, cu stăpânirea de competențe profesionale pentru a oferi ingrijire de calitate, caldura, eficienta, eficacitatea și pentru utilizatorii fără riscuri. [+]

Profilul Absolvent

Absolvent de îngrijire Acesta este capabil să ia în considerare ființa umană ca ființă holistică, cu propriile sale nevoi pentru a satisface; sensibil, etică și umaniste, cunoștințe despre îngrijirea cuprinzătoare a indivizilor, familiilor și comunităților, cu stăpânirea de competențe profesionale pentru a oferi ingrijire de calitate, caldura, eficienta, eficacitatea și pentru utilizatorii fără riscuri.

El este capabil să comunice oral și în scris în limba engleză la un nivel avansat, ceea ce va permite o mai bună performanță în conformitate cu cerințele și necesitățile specifice ale lumii globalizate, mai multe oportunități de a intra pe piața forței de muncă, a interacționa cu oameni din alte culturi , au acces la diferite surse de informare și să extindă viziunea lor asupra lumii.... [-]