Facultate în Reflexology

Facultăți de Top în Reflexology 2019

O diplomă de licență este o diplomă avansată într-un anumit domeniu și de obicei durează aproximativ patru ani pentru a câștiga. Elevii pot obține mai întâi gradul de asociat; Cu toate acestea, majoritatea studenților urmăresc o diplomă de licență încă de la început.

Ce este un burlac în reflexologie? Reflexologia face parte din artele de vindecare. Elevii învață cum să mascheze punctele de presiune pentru a ușura tensiunea în mâini, picioare și cap. Aceștia pot lua cursuri în termeni generali de reflexologie, istoria reflexologiei și funcțiile sistemului corporal. Elevii pot învăța și alte aspecte ale artelor vindecătoare, inclusiv masajul thailandez, vindecarea emoțională, patologia și evaluarea și polaritatea. Clasele sunt în general predate printr-un amestec de prelegeri și sesiuni clinice.

Cei care studiază reflexologia câștigă o înțelegere mai bună a corpului și cum funcționează. Ei învață competențe valoroase și practice, care pot fi practicate oriunde în lume.Reflexologia învățării necesită cunoașterea de sine și capacitatea de a vedea un interes până la finalizare, pe care angajatorii din orice domeniu, în general, îl consideră important.

Costul unui licență în reflexologie depinde de locul unde alegeți să studiați. După ce vă restrângeți căutarea până la câteva școli, vă recomandăm să contactați departamentele de admitere pentru informații despre școlarizare, precum și despre programele de asistență de școlarizare.

Mulți absolvenți de reflexologie devin practicieni în spa-uri și clinici. Aceștia pot lucra în mod independent sau în echipă și pot fi salariați sau pot lucra la comisie. Unii reflexologi oferă servicii mobile venind în casa unui client. Unii absolvenți încorporează alte arte vindecătoare în practica lor, în plus față de reflexologie, inclusiv Reiki și masajul profund de țesuturi.

Unele cursuri de reflexologie sunt oferite online, în funcție de locul în care decideți să studiați.O diplomă de licență în reflexologie este disponibilă atât la nivel național, cât și la nivel internațional, deci nu trebuie să vă limitați căutarea în zona dvs. particulară. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește Mai Mult
Momentan nu se găsesc programe afișate sub Licenţă{category}{country}{region}{mode}.
Încearcă în schimb categoria Masterat{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode}.

Program în Masterat{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode}

Caută programe similare aici