Licență în Reproductive Medicine

2 Facultăți de Top în Reproductive Medicine 2019

O diplomă de licență este adesea unul dintre primele programe la nivel universitar încheiate de absolvenții de liceu. Acest câmp educațional are de obicei o privire largă asupra unui anumit subiect. Majoritatea studenților pot finaliza un program de licență în trei până la cinci ani.

Ce este un licență în medicina reproductivă? Medicina reproductivă este un domeniu vast de asistență medicală care ar putea privi problemele de infertilitate pentru bărbați și femei, îngrijirea prenatală sau planificarea familială. Unele universități pot permite studenților să selecteze concentrații în anumite zone, cum ar fi moașele, practica fertilității sau sarcina. Cele mai multe programe includ cursuri, discuții, proiecte și lucrări de laborator în curriculum pentru a se asigura că elevii sunt introduși într-o varietate de instrumente de învățare. Cursurile exacte necesare pentru acest grad ar putea include sistemele de reproducere umane, terminologia medicală și introducerea în îngrijirea prenatală.

Medicina reproductivă este o parte importantă a sistemului de sănătate și mulți angajatori caută profesioniști cu experiență în domeniu. Acest grad ar putea face absolvenți mai mulți candidați competitivi, deoarece îi ajută să obțină abilități importante, specifice carierei, cum ar fi analiza, gândirea critică și îngrijirea pacientului.

Ar putea exista o gamă largă de costuri pentru diplomele de licență. Majoritatea universităților își stabilesc cursurile pe baza programului, duratei și tipului de curs. Deoarece fiecare școală ar putea avea un preț diferit, solicitanții trebuie să obțină informațiile direct de la instituția pe care doresc să o urmeze.

Elevii care finalizează o licență în programul de Medicină Reproductivă pot fi pregătiți pentru o gamă largă de cariere. Mulți absolvenți intră în domeniul asistenței medicale ca moașe, endocrinologi, embriologi sau tehnicieni de cercetare. Cu toate acestea, unii aleg să-și folosească abilitățile transferabile pentru a deveni jurnaliști, profesori sau manageri de resurse umane. Alți savanți aleg să utilizeze acest program ca punct de lansare pentru mai multă educație.

Puteți găsi un program de licență în școli din întreaga lume. Unele universități oferă cursuri online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește Mai Mult

Licență de moașă (bmid)

Charles Darwin University
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 - 6 anii January 2019 Australia Darwin Sydney Melbourne + 3 mai mult

Bachelor of Urbanism este în primul rând pentru studenții cu sediul în Teritoriul de Nord ca urmare a cerinței de a asigura continuitatea asistenței medicale moașă. Femeile indigene sunt puternic încurajate [+]

Bachelor of Urbanism (BMID)

Locații:

Casuarina Campus Studii externe

Bachelor of Urbanism este în primul rând pentru studenții cu sediul în Teritoriul de Nord ca urmare a cerinței de a asigura continuitatea asistenței medicale moașă. Femeile indigene sunt puternic încurajate să aplice. Studenții Interstate ar trebui să fie conștienți de faptul că este din ce în ce mai greu să se obțină plasarea clinic în alte decât NT jurisdicții.

Sprijinit de un cadru de centrată pe femeie de ingrijire, precum și pe baza principiilor de asistență medicală primară, Bachelor of Urbanism este un 3 ani de studii cu normă întreagă, care pregătește pe elevi să lucreze ca moaselor profesionale și contemporane într-o varietate de contexte de îngrijire.... [-]


Facultatea de Urbanism

Southern Cross University
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 - 6 anii March 2019 Australia Coffs Harbour Bilinga + 2 mai mult

Bachelorul de Urbanism va combina talentul și dedicarea cu abilitățile de care aveți nevoie pentru a oferi o îngrijire holistică pentru o femeie și copilul ei în timpul sarcinii, nașterii și copilariei timpurii. [+]

Participați la cel mai important eveniment din viața majorității oamenilor prin formarea pentru o carieră plină de satisfacții și provocări ca moașă.Bachelorul de Urbanism va combina talentul și dedicarea cu abilitățile de care aveți nevoie pentru a oferi o îngrijire holistică pentru o femeie și copilul ei în timpul sarcinii, nașterii și copilariei timpurii. Veți câștiga o bază în teoria și practica moașelor, asistența medicală primară, sănătatea femeilor și științele psihosociale. Veți fi pregătit să lucrați în echipe multidisciplinare și în parteneriat cu femeile pentru a contribui la rezultate mai sănătoase pentru mamă și copil. Plasamentele în acest grad vă oferă posibilitatea de a urmări călătoria femeilor pe parcursul sarcinilor și de a le sprijini și nevoile lor diverse de a experimenta întreaga gamă de practici de moașă. Absolvenții acestui program vor putea să se înregistreze și să practice ca moașe într-o serie de setări, inclusiv spitale publice și private, clinici și ca educatori de moașă.... [-]