HEALTHCARESTUDIES.RO

9 Facultăți de Top în Radiologie 2019/2020

O diplomă de licență poate fi câștigat în aproximativ patru ani, și poate fi cheia necesară pentru a deschide ușile pentru noi posibilități de carieră și experiențe profesionale. Programul de licență oferă educație, competențe, și capacitatea ca persoanele nevoie pentru a găsi o carieră plină de satisfacții și stabil.

Ce este un Bachelor in radiologie? Acest program va preda elevilor de a administra raze X și de a folosi alte echipamente de imagistica medicala pentru a ajuta la evaluarea, diagnosticarea și tratarea rănilor și bolilor. Cursuri în programul de radiologie de licență va acoperi ingrijirea pacientului, cum ar fi poziționarea corectă pacientului și siguranța radiațiilor, și informații medicale pertinente, cum ar fi patologie, anatomie, fiziologie și. La absolvire, studenții pot găsi locuri de muncă ca tehnicieni radiologice.

Câștigul salarial o diplomă de licență în radiologie poate fi benefică pentru elevi, deoarece acestea absolvent cu abilitățile necesare pentru a detecta în mod eficient și de a ajuta la diagnosticarea bolii si leziuni.

Costul de a câștiga o licență în radiologie pot diferi foarte mult în funcție de variabile, cum ar fi localizarea școlii, cerințele educaționale ale programului, precum și cantitatea de timp studenții sunt în măsură să dedice școlarizării. Deoarece costul poate varia foarte mult, elevii sunt încurajați să vorbească direct cu școlile lor potențiali, în scopul de a înțelege mai bine responsabilitatea financiară de a câștiga gradul lor.

Indivizii care au absolvit cu o diplomă de licență în radiologie sunt în cerere mare ca tehnologi radiologic, și pot găsi locuri de muncă în birouri, spitale, clinici, centre medicale de specialitate, precum si alte domenii legate de asistenta medicala medicului. În timp ce o diplomă de licență este de obicei cel mai înalt nivel de educație necesar pentru a lucra ca un tehnician radiologic, unele persoane pot folosi gradul lor de licență ca o treaptă pentru a continua educația lor și introduceți un program de master.

Dacă sunteți interesați să lucreze în domeniul medical și-ar dori să câștige o licență de Radiologie, puteți începe pe educatia ta astăzi. Căutare pentru programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

9 Rezultate din Radiologie Filter

Licențiat în Radiologie

Grupo Tiradentes
Campus La zi 6 semestre Martie 2020 Brazilia Aracaju

Interioare de rupere și de a investiga structuri este de lucru pentru Technologist în Radiologie. Știind corpul uman, analiza structurilor metalice, surse radioactive funcționează sunt doar câteva dintre activitățile profesionale formate în zonă.

Bachelor of Science în domeniul tehnologiei imagistica medicala

Sharda University
Campus La zi 3 ani Iulie 2020 India Mai mare Noida

Cu progresele în tehnologia de imagine pentru diverse țesuturi compuse din diferite sisteme de organe în corpul uman, cum ar fi raze X, Ultra-un sunet, ecografie CT-scanare, RMN, PET-scanare, etc. există o cerere mare pentru tehnologi imagistica. Păstrarea în vedere acest lucru un curs de studii la nivel de licență a fost conceput pentru a îndeplini nevoia de tehnologii de imagistica iscusit ...

Licențiat în radioterapie

University of Johannesburg
Campus La zi 4 ani Ianuarie 2020 Africa de Sud Johannesburg

Solicitanții trebuie să aibă fie Științe ale vieții / Științe fizice, fie ambele subiecte pentru a obține acces la acest program.

Licențiat în radiografie diagnostică

University of Johannesburg
Campus La zi 4 ani Ianuarie 2020 Africa de Sud Johannesburg

Solicitanții trebuie să aibă fie Științe ale vieții / Științe fizice, fie ambele subiecte pentru a obține acces la acest program.

BTech în radiografie

University of Johannesburg
Campus La zi 2 ani Ianuarie 2020 Africa de Sud Johannesburg

Programul îl învață pe elev să producă și să interpreteze imagini folosind sunete de înaltă frecvență. Metodologia managementului și cercetării se adaugă gamei de abilități dobândite în timpul programului.

BTech în radioterapie

University of Johannesburg
Campus La zi Part time 1 - 2 ani Ianuarie 2020 Africa de Sud Johannesburg + 1 mai mult

Programul oferă studentului o oportunitate de a învăța radioterapie și proceduri și tehnici oncologice avansate, precum și abilități de metodologie de management și de cercetare.

BTech în radiologie Medicină nucleară

University of Johannesburg
Campus La zi 2 ani Ianuarie 2020 Africa de Sud Johannesburg

Studentul va fi expus la aspectele teoretice și practice ale pregătirii, administrării și administrării medicamentelor radiofarmaceutice la pacienți, precum și la utilizarea dispozitivelor imagistice sofisticate și hibride în diagnosticul și tratamentul anumitor boli. Metodologia de management și cercetare este inclusă în acest program.

BTech în radiografie Diagnostic

University of Johannesburg
Campus La zi Part time 1 - 2 ani Ianuarie 2020 Africa de Sud Johannesburg + 1 mai mult

Programul este conceput pentru a se baza pe cunoștințele deja dobândite la nivel de diplomă și va dota elevul cu cunoștințe în proceduri radiografice avansate. Metodologia managementului și cercetării se adaugă gamei de abilități dobândite în timpul programului.

Licențiat în fizică medicală și radiologie

University of Wollongong
Campus La zi Part time 3 ani Martie 2020 Australia Wollongong + 1 mai mult

Bachelorul de Fizică Medicală și de Radiație este foarte practic, cu componente practice mari în toate disciplinele studiate, pentru a completa principiile fizice teoretice care stau la baza acestora. Pentru a asigura cel mai înalt nivel de implicare în industrie, fizicienii medicali profesioniști din spitalele majore și vorbitorii principali din industrie vor preda prelegeri și lucrări practice, precum și vor coordona proiecte de cercetare. In al doilea an, veti obtine experienta in domeniul fotonilor, neutronilor si fizicii particulelor incarcate in laboratoarele de fizica si va face excursii la facilitatile de accelerare precum Organizatia de Stiinta si Tehnologie Nucleara din Australia (ANSTO). În cel de-al treilea an, veți câștiga și experiență practică, în special în domeniul fizicii medicale electronice și radiologice, la centrele de tratament pentru cancer și prin ANSTO.