HEALTHCARESTUDIES

2 Facultăți de Top în Radiografie 2020

În loc să meargă direct în forța de muncă după absolvirea liceului, mulți studenți decid să-și continue studiile și să obțină o diplomă de licență. Profesioniștii profesioniști câștigă de multe ori acest tip de diplomă, iar majoritatea programelor durează aproximativ patru ani pentru a finaliza.

Ce este un licență în radiografie? În timp ce câștigați acest grad, elevii pot lua cursuri care să acopere abilitățile de afaceri, în plus față de învățarea tehnicilor practice X-ray într-un cadru medical. De exemplu, elevii pot lua o anatomie umană, expunere și procedură radiografică, tehnici avansate de îngrijire a pacienților și cursuri de biologie prin radiații. De asemenea, aceștia pot lua cursuri care să acopere imagistica medicală etică și asistența medicală și sistemele informatice.

Una dintre principalele aptitudini pe care elevii le pot învăța în timp ce câștigă un Bachelor în Radiografie este cum să realizați imagini eficiente și eficiente cu raze X, care pot ajuta absolvenții să își asigure un loc de muncă ca radiograf. Elevii pot, de asemenea, să își perfecționeze abilitățile de management și cunoștințele despre sistemul de sănătate, ceea ce le poate ajuta să navigheze cu succes în acest domeniu.

Durata de timp în care se încheie această diplomă de licență, dacă un student ia cursuri în persoană sau online și cât de mult a participat școala la taxele de școlarizare poate afecta cât costă să câștigi acest grad. Ceea ce studentul cheltuiește pe materiale, cărți, transport și locuințe poate, de asemenea, să aibă un impact asupra costului global.

Majoritatea studenților care absolvesc cu licență în radiografie în mod obișnuit încep să devină un radiograf licențiat. Acești profesioniști sunt responsabili pentru utilizarea echipamentului cu raze X în scopuri de diagnostic atât în ​​centrele de sănătate cât și în spitale. Cei care se mută în această carieră medicală pot lucra și într-o varietate de situații, cum ar fi spitalele, birourile medicilor particulari și laboratoarele medicale. Unii muncesc, de asemenea, în locuințe asistate și în spații de îngrijire senior, cum ar fi casele de îngrijire medicală.

Elevii pot fi în măsură să câștige acest grad printr-o combinație de cursuri online și în persoană. Pentru informații suplimentare despre opțiunile disponibile, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

2 Rezultate din Radiografie Filter

Licențiat în radiografie diagnostică

University of Johannesburg
Licenţă
Ian 2021
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

Solicitanții trebuie să aibă fie Științe ale vieții / Științe fizice, fie ambele subiecte pentru a obține acces la acest program.

Citeste mai mult

Licențiat în radioterapie

University of Johannesburg
Licenţă
Ian 2021
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

Solicitanții trebuie să aibă fie Științe ale vieții / Științe fizice, fie ambele subiecte pentru a obține acces la acest program.

Citeste mai mult