Filter
Licenţă
Qatar Doha Doha Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Cele Mai Bune Facultăți in Doha în Qatar 2019

Un program de licență este un program avansat care durează de obicei în jur de patru ani de studiu. Cunoștințele și instruirea primite de studenți în timpul studiilor pot duce la oportunități profesionale incredibile după absolvire.

Există multe motive pentru care ar putea vedea ce studia sau vizitați această țară din Asia de Vest, Qatar. Din climat cald la activități sportive, oamenii vin să se bucure de vremurile bune din Asia, în timp ce în țară. Terțiar este considerat a fi de înaltă calitate. Qatar oferă numeroase programe de urmat, inclusiv americană, engleză, franceză și spaniolă. Intrarea se face prin selectarea academic și este deschisă la orice naționalitate de elev.

Fiind capitala Qatar, Doha este, de asemenea, cel mai mare oraș cu o populație de aproximativ 1 milion de oameni. Orașul are 8 universități și peste 15 școli. Acesta este acasa, la Muzeul de Artă Islamică.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Sănătate in Doha în Qatar 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Weill Cornell Medical College in Qatar

Curriculum-ul Pre-Medical la WCMC-Q este format de doi ani. Acesta este conceput pentru a pregăti studenții pentru a răspunde cerințelor educaționale și rigorile curricul ... [+]

Programul Medical de șase ani este structurat ca o succesiune de două curriculum: 1. Curriculum Pre-Medical 2. Curriculum Medical

Curriculum Pre-Medical

Curriculum-ul Pre-Medical la WCMC-Q este format de doi ani. Acesta este conceput pentru a pregăti studenții pentru a răspunde cerințelor educaționale și rigorile curriculum medical al programului Medical de șase ani.

Conținutul curs se concentrează pe aspecte ale științelor de bază care au relevanță directă pentru domeniul medicinii. Cursurile sunt identice cu cele predate la campusul Ithaca și include sesiuni de laborator, precum și experimentele demonstrative date în timpul perioadelor de curs.

Curriculum medical ... [-]
Qatar Doha
Septembrie 2019
Engleză
La zi
6 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză