670 Nivel Licenţă Programe 2024

Nivel Licenţă Programe 2024Filter
    • Utica, Statele Unite ale Americii

    Part time

    3 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    RN on-line la BS in Nursing (RN la BSN), programul pregateste asistente medicale inregistrate licentiat (RN) pentru o cariera imbunatatita in mediul medical de astazi exigente. Absolvenții acestui program acreditat CCNE își asumă roluri care necesită excelente gândire critică, gândire, comunicare și abilități de leadership. Descoperiți programul nostru on-line inovatoare, fără rezidențe - o educație de îngrijire medicală de calitate, puteți completa rapid și online!

    • Lisbon, Portugalia

    La zi

    8 semestre

    În campus

    Engleză, Portugheză

    Licența în Științe ale Nutriției se califică pentru a practica profesia de Nutriționist, care este una dintre profesiile cu mare relevanță în domeniul sănătății. Predarea Științelor Nutriției în NMS, împărțind o mare parte din predarea Medicinei, este un pariu puternic din punct de vedere integrativ, deoarece va face posibilă dobândirea de abilități practice de cercetare, permițând studenților să înțeleagă asocieri și recomandări și să asigure diagnostice și strategii de intervenție mai holistice și eficiente.

    • Villanueva de la Cañada, Spania
    • Arapiles, Spania

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză, Spaniolă

    Remarcați-vă prin abilitățile practice impresionante și formarea de ultimă oră în tehnici și tehnologii terapeutice cu diploma noastră în Fizioterapie. Lectori de frunte din sector și experți în tehnici inovatoare, plus cele mai de ultimă oră facilități vă vor ajuta să vă deblocați întregul potențial și să vă țină la curent în mod constant cu sectorul și lumea profesională.

    • Online USA

    La zi, Part time

    4 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Treceți într-o carieră EMS sau treceți în asistență medicală, vânzări, dezvoltarea resurselor medicale sau managementul asistenței medicale cu licența online conform FESHE de la EOU în administrarea serviciilor medicale de urgență. Alegeți un BA sau BS; să urmeze o licență în științe aplicate dacă intri în program cu o diplomă de asociat.

    • Rovaniemi, Finlanda

    La zi

    7 semestre

    În campus

    Engleză

    Educăm profesioniști din domeniul sănătății cu cunoștințe generale și speciale în îngrijirea sănătății și asistență medicală. Studiile le permit absolvenților să lucreze în Finlanda și în alte medii internaționale în spitale și centre de sănătate, precum și în sectorul privat.

    • Madrid, Spania

    La zi

    4 ani

    În campus

    Spaniolă, Engleză

    Medicina se confruntă cu mari provocări și, în consecință, ingineria, științele de bază și științele sănătății se confruntă cu progrese fără precedent. Din acest motiv, apare nevoia unei cariere ca inginerie biomedicală care combină aceste trei domenii și contribuie la îmbunătățirea bunăstării sănătății și a calității vieții oamenilor.

    • Jyväskylä, Finlanda

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Faceți cunoștință cu oameni din întreaga lume, aflați despre culturi diferite și, în același timp, studiați pentru a fi o asistentă medicală competentă! Veți învăța să planificați, să implementați și să dezvoltați o activitate de promovare a sănătății, de prevenire, de vindecare și de reabilitare în domeniul sănătății. Puteți lucra în asistență medicală de bază, asistență socială sau asistență medicală specializată, companii private, organizații, poziții internaționale în domeniu sau ca antreprenor. Această școală oferă programe în asistență medicală, afaceri, turism și logistică.

    • Bremen, Germania

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    • Kelvin Grove, Australia

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Licența de asistență medicală QUT vă oferă posibilitatea de a învăța de la unii dintre cei mai respectați experți în materie de asistență medicală din Australia. Accesați facilitățile, tehnologia și echipamentul construite în scopuri și completați 840 de ore de plasare.

    • Valencia, Spania

    La zi

    5 ani

    În campus

    Engleză, Spaniolă

    Înscrierea la o diplomă în domeniul veterinar la CEU UCH înseamnă selectarea unei universități care se distinge atât prin „ce” cât și prin „cum”. Programul oferă un amestec unic de experiență și inovație, subliniind expunerea internațională autentică, menținând în același timp rădăcini locale puternice. Pe scurt, oferă tot ce ai nevoie pentru a deveni ceea ce ai aspira să fii.

    • Lugano, Elveţia

    În campus

    • Mikkeli, Finlanda
    • Kotka, Finlanda
    • + 1 more

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză, Finlandeză

    În toamna anului 2022 începe un nou program de licență în asistență medicală. Vă oferă posibilitatea de a studia atât îngrijirea medicală, cât și limba finlandeză!

    • Uxbridge, Regatul Unit

    La zi

    5 ani

    În campus

    Engleză

    MBBS nostru de 5 ani în Medicină din Londra este conceput pentru a vă dota cu cunoștințele academice, abilitățile clinice și atributele personale necesare pentru a deveni un medic competent. Vă vom oferi experiența necesară pentru a lua cu încredere decizii clinice bazate pe dovezi care vor face o diferență în viața oamenilor. Veți primi o calificare medicală primară numită Licență în Medicină, Licență în Chirurgie (MBBS) și apoi sunteți eligibil pentru a urma formarea de fundație/Rezidențiat.

    • The City, Regatul Unit

    4 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

  • La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză