HEALTHCARESTUDIES

3 Facultăți de Top în Profesii paramedicale 2020

Cei care doresc să se califice pentru locuri de muncă profesionale și să învețe mai multe despre un anumit domeniu decid de multe ori să câștige o diplomă de licență. Aceste grade de obicei durează patru ani pentru a fi finalizate și combină un echilibru între clasele generale și cele specializate.

Ce este un burlac în Allied Health? Industria de asistență medicală se schimbă într-un ritm rapid și studenții care urmăresc acest grad pot învăța cum să gestioneze și să implementeze schimbări în acest domeniu pentru a asigura că instituțiile medicale și clinicile funcționează cu succes. Elevii pot lua o varietate de clase, inclusiv subiecte de afaceri de bază, precum și cursuri mai specializate, cum ar fi managementul financiar al asistenței medicale, conformitatea, planificarea asistenței medicale, sistemele de sănătate și managementul riscurilor.

Elevii își pot îmbunătăți abilitățile de planificare strategică în timp ce își câștigă gradul, ceea ce îi poate ajuta să exceleze în cariera lor și să câștige promoții. De asemenea, aceștia își pot perfecționa abilitățile de gestionare și de lucru în echipă, ceea ce le poate ajuta să lucreze bine în echipe și să colaboreze cu oamenii, indiferent de locul de muncă pe care îl obțin.

Costul total al câștigării unui burlac în Allied Health este foarte variabil. Acest lucru se datorează faptului că taxele pot depinde de durata studenților pentru a le completa, de cerințele specifice ale școlii și de cât de mult sunt necesare pentru școlarizare și dacă cursurile sunt luate online sau personal.

Cel mai frecvent, cei care absolvesc cu acest grad se termină să lucreze în domeniul asistenței medicale. Mulți absolvenți lucrează ca manager de sisteme de sănătate, manager de servicii de sănătate, administrator de sănătate, administrator de spital sau administrator sau administrator de operațiuni. Alte locuri de muncă disponibile pot include o poziție ca consultant strategic în domeniul sănătății, medic de practician, supraveghetor al departamentului de sănătate aliat sau manager de companie medicală.

Multe oportunități lucrative pot aștepta pe cei care decid să câștige acest tip de licență, iar programele sunt disponibile pe tot globul atât personal, cât și online. Pentru a afla ce școală oferă gradul potrivit pentru dvs., căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

3 Rezultate din Profesii paramedicale Filter

BSc în științe ale sănătății - aliate de sanatate

Northern Arizona University
BSc
Sept 2020
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
4 ani
Engleză
Online

Flexibilitatea este un semn distinctiv al acestui grad, care oferă cursuri on-line și acceptă un bloc semnificativ de credit de transfer pentru cei care sunt în completarea sa ...

Citeste mai mult

Licențiat în sănătate aliată

University of Tampa College of Natural and Health Sciences
BSc
Aug 2020
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

Studenții care doresc să urmeze o pregătire absolvită sau profesională în domenii de sănătate aliate, precum terapia fizică, terapia ocupațională, asistentul medicului și medi ...

Citeste mai mult

Facultatea de Științe ale Sănătății (aliate)

Central Methodist University
Licenţă
Sept 2020
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus
Online

Sunteți gata să dezvoltați o bază de cunoștințe care vă pregătește să faceți parte dintr-o echipă de tratament în domeniul asistenței medicale? Aveți un interes în Nursing, At ...

Citeste mai mult