Facultate Part time în Portugalia

Cele Mai Bune Studii de Licență Part time în Portugalia

Master

Un program de licență este un program avansat care durează de obicei în jur de patru ani de studiu. Cunoștințele și instruirea primite de studenți în timpul studiilor pot duce la oportunități profesionale incredibile după absolvire.

Portugalia, oficial Republica Portugheză, este o țară situată în sud-vestul Europei, în Peninsula Iberică. Portugalia este de 900 de ani, și chiar dacă are o suprafață relativ mică, ea a jucat un rol crucial în istoria lumii. Universidade do Porto este cel mai popular de străini care constau de 11% studenți internaționali.

Contactează Direct Școlile pentru Licență în Sănătate Part time în Portugalia 2018/2019

Citește Mai Mult

Bachelor of Science în Nutriție

Atlântica
Campus Cu jumătate de normă October 2018 Portugalia Barcarena

Științele nutriționale sunt o zonă de interes actual pentru comunitate. Existența unui grad în Atlântica în acest domeniu va contribui la realizarea mai multor proiecte de cercetare naționale și internaționale. [+]

Descrierea cursului

Științele nutriționale sunt o zonă de interes actual pentru comunitate. Existența unui grad în Atlântica în acest domeniu va contribui la realizarea mai multor proiecte de cercetare naționale și internaționale. Calitatea științifică și pedagogică a învățământului va permite studenților să obțină o învățare solidă în acest domeniu de cunoaștere, pregătindu-și viitorii profesioniști cu abilități în conducerea tehnică și profesională, versatilitatea și abilitatea de a lucra în echipe multidisciplinare.

Structura curriculară a fost creată luând în considerare contextul european și internațional, precum și referința pentru formarea academică a nutriționistului, pentru a garanta o ofertă și o calitate a educației corespunzătoare celei practicate în cele mai bune universități naționale și internaționale și pentru a satisface cerințele tehnice și științifice cerute de ordinul nutriționiștilor, atingând un nivel de excelență și calitate. Astfel, se intenționează formarea nutriționiștilor cu abilități practice diferențiate și cu ușurința utilizării instrumentelor disponibile în domeniul nutriției.... [-]