HEALTHCARESTUDIES.RO

Cel Mai Bun Studiu de Licență în Polonia 2019

Un program de licență este un studiu universitar care poate fi urmat la colegii și universități din întreaga lume. Programele de licență sunt oferite în mai multe domenii diferite astfel ca studenții să își poată adapta educația la obiectivele lor de viitor.

Polonia, oficial Republica Polonă, este o țară în Europa Centrală. Cu o populație de 38 de milioane de oameni, Polonia este țara cea mai populată 6 în UE. Studenții din UE / SEE nu au nevoie de viză pentru a studia în Polonia. Costul de trai în Polonia este printre cele mai scăzute din Uniunea Europeană.

Contactează Direct Școlile pentru Studii de Licență în Sănătate în Polonia 2019

rezultate găsite Filter

Licențiat în asistență medicală

University of Economics and Innovation in Lublin (WSEI)
Campus La zi 6 semestre Octombrie 2019 Polonia Lublin

Lumea modernă, o lume a pacienților și a profesioniștilor din domeniul medical se schimbă. Aceasta se referă la munca profesională a asistentelor medicale, nevoile în domeniul asistenței medicale și așteptările pacienților cu privire la această profesie; sistemul de educație al acestui grup de profesioniști se schimbă, de asemenea.

Studii de lungă durată Studii de licență și masterat în fizioterapie

University of Information Technology and Management
Campus La zi 5 anii Februarie 2020 Polonia Rzeszow

Privire de ansamblu asupra aspectelor legate de dizabilitate în aspectele medicale și sociale, economice și psihologice ale handicapului, aspecte legate de terapia fizică și rolul său în medicina modernă, rolul diagnosticului medical pentru nevoile de tratament și fizioterapie și alegerea și ...

Doctor în medicină veterinară

Wroclaw University of Environmental and Life Sciences
Campus La zi 11 semestre Octombrie 2019 Polonia Wrocław

Medicamentul veterinar oferă cunoștințe în domeniul prevenirii și tratamentului bolilor la animale de companie și de fermă, protecția consumatorilor, siguranța produselor de origine animală și a produselor utilizate în creșterea animalelor.